Vgradna pečica - notranja širina?

22. jul 2007
13.443
1.682
113
124
Ali mogoče kdo ve, kje bi najlažje dobil podatke-filter iskalnik o notranji širini peči, katere so dobavljive v trgovinah.
Iščem varijanto z večjo širino, seveda zunanja mera je 60 cm.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.944
2.645
113
A niso vse bolj kot ne iste notranje širine? Že zaradi pekačev.

Ali mogoče kdo ve, kje bi najlažje dobil podatke-filter iskalnik o notranji širini peči, katere so dobavljive v trgovinah.

malo klikaj različne modele, manufaktorje pečic....smmal gledal, ni pri vseh na voljo vseh podatokv, , sam ene pa majo to kar iščeš..

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Mislim, da prav filter za to ne boš našel. Lahko pa si pomagaš z "net capacity" filtrom na https://geizhals.eu/?cat=hherdback

Te naj bi vse bile 60x60 in 70+ litrov https://geizhals.eu/?cat=hherdback&xf=16501_60x60cm~1974_70

Še vedno pa preveri vsak model posebej, za ziher :)

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.027
113
Koliko pa pričakuješ razlike med pečicami, ki so isto modelno leto in približno enak energijski razred? Verjetno so vse znotraj enega cm, če gre za isti tip (piroliza ali ne, kombinacija s paro ali ne).
Starejši modeli bi zaradi večje porabe energije in manj izolacije mogoče imeli večjo širino.
Gorenje vidim, da dajejo info o cm2 največjega pekača.

22. jul 2007
13.443
1.682
113
124
Zanimivo, eni navajajo prostornino, eni širino, no zdaj pa še cm2 pekača.
Kaj pričakujem, takšen pekač kot ga imam sedaj v stari pečici, večji kot je pri starših v novi pečici.

Zanimivo, eni navajajo prostornino, eni širino, no zdaj pa še cm2 pekača.
Kaj pričakujem, takšen pekač kot ga imam sedaj v stari pečici, večji kot je pri starših v novi pečici.

nova je parna, pirolitična, kombinacija še kake mikrovalovke? ker taki dodatki poberejo prostornino pečice, sam ji pa povečajo uporabnost

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.042
84
48
Ne še, ja se že veselim googlanja:poreden:
Moja je 71 l

Prostora fuuul...in veliki pekači.

Sam da še ob enem povem.Da je pečica res vrhunska.Odlični rezultati.Zunaj hrustljavo,znotraj sočno.Pečem samo po programih,k jih ponuja pečica.Nč več klasično pečenje.In rezultati so več kot zadovoljivi.:zmaga::zmaga::zmaga:

Na koncu,enostavno pobrišem ven,brez drgnjenja.Pečica spet kot nova!

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.042
84
48
MieleFan ali nisi nekaj tednov nazaj hvalil drugo?
Ja navijal sem za Aeg.Kot prvo ni bla dobavljiva.Sem čakal dva meseca,in še zdej ne vem če je dobavljiva.Kot drugo,sm dobil cel kupil slabih informacij,in dokazov,nazadnje tudi od poštenega prodajalca.Da se ne obnese uredu materjal, v notranjosti pečice,da se začne kmal po uporabi luščit itd.In sem preklical naročilo in naroču Bosch.Ki lahko rečem same pohvale za njo.Ni dneva,da neb neki pripravil v pečici.Ker so rezultati res vrhunski :zmaga: :zmaga: :zmaga: