Verige 225/55/16

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
A ima kdo in koliko kaj stanejo?

Sem hotel nabavit Weissenfels Clack&go ampak jih nisem mogel dobiti v tej dimenziji. Ima pa jih kolega in pravi da so super, tako da bi rad nekaj podobnega dobil - samozatezne in samobalansirajoče...

Samo zimske gume v takem vremenu odpovejo v klanec, verjetno

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Verige, ki jih omenjaš uporabljam tudi jaz. Nabavil sem jih pa v mislim da Gama centru v hali A BTc.

Po mojih izkušnjah so po eni sezoni, rabim jih ene 2-3 krat na zimo, so majčken problem samozatezni mehanizmi, ki jih je včasih problem spraviti v stanje OPEN. Drugače pa so te verige super.

Za klanec je vsekakor zelooo priporočljivo imet verige.Kadar ne splužijo ceste pravočasno, kot je bilo to včeraj, si brez verig na klancu mrzel. Jaz sem jih to zimo včeraj montiral, drugače bi pešačil domov

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ja saj, s to težko kravo od mondlca sem komaj preplezal, kjer je šlo v podobnem s Fiesto z letnimi BP, tu mam pa 7mm zimske wintersport M3... tako da ne vem kako bo šlo na smučišča, me bi pojezilo da bi se moral ustavljat pa obračat al pa da obtičim....

Pa imaš ti to dimenzijo?

Koliko so stale?

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Moj Leon ima dimenzijo gum 205/55 R16, verige so bile 80-90€, nabavil sem jih pred prejšnjo zimo.

Te verige drugače prodaja TrgoAvto, sem jih danes videl v Zagorju, pa na mimovrste ali pa enaa sem jih tudi zasledil.

Drugače pa obstaja še ena variata samozateznih verig, ki pa se lažje demontirajo.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
ups, sem se zatipkal, saj rabim točno tvojo dimenzijo...

sem klical gama center pa jih baje letos sploh dobili niso v tej dimenziji.... na mimovrste sem jih že naročil pa mi je kolega ki dela tam rekel da jih ne more dobit nikakor. sem pa tam naročil 2 para za kolega, manjših dimenzij...

bom poskusil še TrgoAvto al pa če bom najdu še tisto tvojo drugo varianto.