Več možnosti za zaposlitev

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
pozdrav.gif

Kje bi imel več možnosti za zaposlitev ?
-STROJNI MEHANIK (3)
-KONSTRUKCIJSKI MEHANIK (3)
-OBLIKOVALEC KOVIN (3)
-INŠTALATER STROJNIH INŠTALACIJ (3)
-STROJNI TEHNIK (4 oz.5 let)

Najbolje se nagibam na smer inštalater strojnih inštalacij, sem pregledoval spletne strani o iskanju teh kadrov, in je zelo malo povpraševanja, me pa zanima, če bi lahko kandadiral za delovno mesto oblikovalvca kovin, če nibi dobil zapolitve iz monterja.

pozdrav.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Izmed napisanih bi jaz izbral "INŠTALATER STROJNIH INŠTALACIJ (3)"
Ce imas moznost pa poglej malo za MEHANOTRONIKA - ti bodo zmeraj bolj iskani
wink-1.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Definitivno strojni tehnik.

Sicer ne vem kje si bral o tem da ni zaposlitev za te panoge, ampak kolikor sem seznanjen dosti podjetnikov ima probleme z strokovnimi kadri. Danes bi vsak samo kuli v roki vrtel, ampak to tko ne gre
smirk-1.gif

Mi smo iskali tiskarja, in je trajalo več kot leto dni da smo dobili enega, prihodek tam okoli 800€ brez nadur, delo samo zjutraj,vikendi prosti
smirk-1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik majana pravi:
kaj, ti si sele osnovno solo dokoncal?
Bolje pozno, kot nikoli.
zmaga.gif

on topic: definitivno strojni tehnik 3+2. Na koncu imaš vse - teoretična in praktična znanja.
Tut varianta mehatronik ni slaba (kombinacija elektronike (krmilja pa to) in strojništva (pnevmatski/hidravlični ventili in lajtunge etc) - ko vse to pokombiniraš, ti bodo roboti kar sami spod rok leteli).

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Oblikovalec kovin (šlosar) definitivno ne ker jih naveliko "uvažajo" iz tujine in delajo za male pare.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.641
10.840
113
strojni tehnik, nato se zaposlis kot rezkalec na obdelovanlenm CNC stroju, pa če si dober, imaš lahko zelo lepo plačo... teh se pa zdej išče na ton, pa bosanci tega ne zmorejo delat.---- še.

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Oblikovalec kovin (šlosar) definitivno ne ker jih naveliko "uvažajo" iz tujine in delajo za male pare.

Ampak kvaliteta njihovega dela je pa vprašljiva. Kvaliteten varilec v SLO (konkretno štajerska) dobi za 8 urni delovnik plače 1000 EUR neto + nadomestilo za prehrano + prevoz. Vse sobote, nedelje in prazniki so normalno prosti.