Neki časa nazaj, ko sem delal preko študenta, sem po delu, šel v kakšno trgovino si, kaj dokupil (obelek, obutev, tehnika-gsm itd, hrana, bencin). Madona imel sem, kar nekaj denarja, pač veš, da ga imaš in, da lahko malo zapravljaš. Pa si rečeš danes grem tole kupit, jutri tisto, pojutrišnjem pa spet nekaj druzga in tok dovg časa dokler ne porabiš vse prislužen denar. Se prav več, ko ga imaš več zapraviš evrčkov.
Neverjetno, kako hitro gre denar za rečem brezvezne zadeve, ki jih pač nebi bilo potrebno kupit (dodatne cuje, sladkarije, tehnika, izleti)..
Najboljš je nekam polagat denar na kakšno banko, položiš dvignt ga pa ne moreš, kar tako.
Kako pa vi obraččate evrčke, sprot vse zapravte, shranjujete za pozna let, varčujete skozi celo leto za dopust, neki zapravte, neki pa pustite na bank.
lp
Neverjetno, kako hitro gre denar za rečem brezvezne zadeve, ki jih pač nebi bilo potrebno kupit (dodatne cuje, sladkarije, tehnika, izleti)..
Najboljš je nekam polagat denar na kakšno banko, položiš dvignt ga pa ne moreš, kar tako.
Kako pa vi obraččate evrčke, sprot vse zapravte, shranjujete za pozna let, varčujete skozi celo leto za dopust, neki zapravte, neki pa pustite na bank.
lp
Nazadnje urejeno: