včerjašnji "koncert" na Bežigrajskem stadionu

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Kdo je dal dovoljenje da so tisto sranje do 2 zjutri nabijal, da se je po celi ljublani slišal ?
bonk.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Ornk je nabijal, jst sm v jaršah, mam balkon tja ubrnen in je še zmer ornk sekal, ne vem kako je blo bližnjim
smile-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
o sranje a to je blo to
bonk.gif

bil sinoči na observatoriju na Golovcu in se je do tja slišalo nabijanje, in to precej! Sem mislil da je kak party tik pod hribom ko se je tako močno slišalo

oorosh

Pripravnik
17. jan 2010
123
1
18
Ljubljana
V BTCju, pred kristalno palačo mi je Shazam na telefonu brez težav spoznal komade, ki so jih vrteli. Saj je kul, da je žur, ampak jakost je bila pa malo prehuda.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Resno? To je bilo za Bežigradom? Jst sm pa mislil, da je kaka fešta pri Koloseju v BTCju.. Me čudi, da noben ni klical policije, ker sem jst na Fužinah komot prepoznal komade.. Svašta

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz
Vse, ki vas moti občasen šundr v prestolnici, se preselte na selo, npr. Kočevski Rog. Tam je vedno mir in se nič ne dogaja...
crazy1.gif

bonk.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
ksz
Vse, ki vas moti občasen šundr v prestolnici, se preselte na selo, npr. Kočevski Rog. Tam je vedno mir in se nič ne dogaja...
crazy1.gif

bonk.gif

Eno je šundr (splih 100 ali 200 m od prizorišča), drugo je jakost, da se komade sliši čez celo mesto. To slednje pač ne sodi v civilizirane konce. Če hočejo tako na glas, naj gredo v dvorano.

Je bil pa verjetno problem to, da je bilo na uni podrtiji od bežigrada, ki bi jo morali že zdavnaj podret, ker ni vrdena pol k.... Na sodobnem štadionu (stožice) se hrup širi predvsem navzgor, ne pa vodoravno naokoli.

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Sem bil tam...dobr ga je žgal
evil.gif
....če se ne motim je bil pa to po dooooolgem času (več letih) tam open air.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.353
3.040
113
Lublana
Obišči stran
KSZ

Uh! Tudi jaz sem mislil, da je to nekje v BTCju na pa na drugem koncu mesta. Zgleda, da je bilo res močno glasno, da se je tako daleč slišalo. Sicer mene ni motilo saj sem imel doma svojo glasbo, ki je preglasilo to butanje
wink-1.gif
. Me pa vseeno čudi kako je mogoče dobiti dovoljenje za kaj takega, ker po mojih izkušnjah imaš takoj policaje na vratih pri precej manj glasnem ozvočenju pa četudi je vse prijavljeno in po regelcih. Spet neka dvojna merila v tej naši ciganiji.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
ksz
crazy1.gif

bonk.gif

Eno je šundr (splih 100 ali 200 m od prizorišča), drugo je jakost, da se komade sliši čez celo mesto. To slednje pač ne sodi v civilizirane konce. Če hočejo tako na glas, naj gredo v dvorano.

Je bil pa verjetno problem to, da je bilo na uni podrtiji od bežigrada, ki bi jo morali že zdavnaj podret, ker ni vrdena pol k.... Na sodobnem štadionu (stožice) se hrup širi predvsem navzgor, ne pa vodoravno naokoli.

jah, tako so zoki in njegovi 'strokovnjaki' naredili dvorano...zanič za koncerte, adijo velik del prihodka

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
123
63
Citat:
Uporabnik oorosh pravi:
V BTCju, pred kristalno palačo mi je Shazam na telefonu brez težav spoznal komade, ki so jih vrteli. Saj je kul, da je žur, ampak jakost je bila pa malo prehuda.
Sori, sam shazam ti je lovil musko s prvega stuka s terase Divino, kjer je bil tud party. Bezigrada jest nism slisu sploh