Vaši najljubši oglasi

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Kateri oglas vem je trenutno najbolj kul, kateri vam je bil?
Trenutno sta mi tadva.
Pred par leti pa mi je bil kul Halo Nina od Simobila, pa še en starejši za neko pijačo ''Ž''

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
aplauz.gif

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
Tale mi je že od nekdaj najljubši. Kot mulo sem se navadil to pesmico in jo znam še zdaj
redface-1.gif

KLIK

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
sam ti ga pa res pihneš...

in po kateri logiki bi se lahko gume kr ena drugo porivale v klanec??? pa tm k se un filter za zrak al kaj je že prekotalika... dej no!

drugač naj reklama moja je pa... trenutno sta mi res najboljše un čokoladko in twix... končno po dolgem času...

best ever... se jo pa ne spomnem! vem da se je pred kratkim vrtila, pa ne vem a je bila za čigumije, pralni prašek al deodorant... neki od tega...
confused-1.gif

Seek

Zelenc'
30. apr 2008
5
0
1
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:

itak
smirk-1.gif
sploh gume k gredo v klanc gor

[/QUOTE]

Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sam ti ga pa res pihneš...

in po kateri logiki bi se lahko gume kr ena drugo porivale v klanec??? pa tm k se un filter za zrak al kaj je že prekotalika... dej no!

Ja to z gumami je možno. Samo eno utež daš v gumo na vrh in ko zadane kaj v gumo se tista utež premakne znotraj gume in s tem premakne tudi gumo, če je dovolj težka utež tudi v hrib,tako da je možno. Vem ker sem nekaj podobnega pred nekaj leti poizkušal pri nekih čarovniških trikih. Use v tej reklami je teoretično mogoče zdej koliko je pa dejansko res...

Drugače pa je ta nova reklama od twixa kar izsopa in je zelo dobra. Tudi nekatere od heinekena in nasplošno od piv so smešne samo se jih v sloveniji ne vrti dokaj malo.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Če ti ni jasno, kako gredo gume v klanec, zakaj se potem ne vprašaš, kako stojijo na klancu? Utež daš na en konec gume, potem pa samo najdeš točko, v kateri stoji in ne gre ne navzdol, ne navzgor. Potem zadostuje en mali dotik pa gre. Saj bo fantje, noben se ni učen rodil...
cool-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
hja na to nisem pomislil, ja... kako stojijo v klancu...

Sej bo... se bomo že navadili...
wink-1.gif