Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Morske ribe, hobotnica, lignji na žaru, črna rižota, tartufi, chop-suey, krompir v več oblikah, testenine, riž, mlečni riž in pa pečjakov pizza burek (tudi ravno zato, ker ni masten).
Glavna jed:
francoski tip "Steak tartare", po moznosti z Gratin Dauphinoise
En orehovcek za presekat
Ulezanegi biftek z gorcicnimi zrni in krompir s cemazevim maslom
Mickeno Tolminskega sira za lazjo prebavo
Eno Sacher tortico iz "Chocolate by the Bald Man"
Macchiato iz ene zakotne italjanske gostilne v Trentinu
Metaxa ******* iz ta velikega kozarca
En Romeo y Julieta #2 tubos
Sarma, filane paprike, pečenica z zeljem, biftek na žerjavici, rare brez razmoraznih omak, florentinec, hobotnica v pečici s krompirjem in zelenjavo. Bela riba na gradeli, tipa Škarpena, Brancin, Kovač, Orada in pokapana samo z olivnim oljem.
Jastog na žaru, škampi na buzaro, polnjeni artičoki, biftek tatarski, ramsteak v Afriki (pri nas ga ne znejo speči), kakšna škarpena ali zobatec na žaru (sploh pa najboljši kos ribe, ličnica)...
- bela riba
- školjke, škampi in ostala morska golazen
- florči brez začimb, na leseni dili s popečeno zelenjavo
- kakršna koli na vrtečem se kolu pečena žival
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.