Vabilo: Pokaž'te ga

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Citat:
Uporabnik CTR pravi:
Živjo,
V uredništvu smo si izmislili tematiko Pokaž'te ga. Te teme ne odpiram za reklamo, ampak kot vabilo. Vem, da vas je tukaj gor precej s tako ali drugače predelanimi avtomobili, zato vas vabim, da pošljete opis in fotografije (navodila najdete na priloženem linku) na napisan naslov. Bomo veseli vsakega materiala …

http://www.siol.net/avtomoto/avtomoto_plus/blog/2009/08/pokaztega_honda_kosir.aspx
Če ste veseli vsakega materiala,je tu ogromno fejst hudih bolidov.
https://www.alter.si/tabla/show...e=0&fpart=1

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A ta škatla v linku je vzorčni primerek?
hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
''Vendar me je pred uresničitvijo načrta izdala karoserija, avtomobil je namreč "raztegnilo" po dolžini med motornim prostorom in kabino, zato je postal neuporaben za dirke.''

A s tem je htel fino povedat da ga je zakantal v drevo?

Pungi

Pripravnik
2. avg 2007
208
0
16
dober komentar
grin1.gif

Citat:
Kakšen smisel je predelovati in frizirati star avto. Mar bi raje kupil novejšega z ustrezno navitim motorjem. Star avto je namreč kot stara ženska. V njega zmečeš ogromno denarja, pa je še vedno staro jajce. Kot pri ženski: daš na staro ženšče ne vem kakšen pelc, kilograme zlatnine in dragih kamnov pa še zdaleč ni tisto kar je naga mladenka brez česar koli na sebi.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
replika

Citat:
DANIEL18 pravi:
Tisti k ne razumete kaj je smisu takih predelav bodte raj tih sploh ti OSAT. če ma folk ta užitek zakaj pa ne? pač eni ste staromodni in precej drugač gledate na svet kokr pa mi mlajši k nas predelave veselijo. zakaj bi kupu nov avto pa navit če ga lahk sam naviješ pa predelaš vizualno kokr teb paše poleg tega je pa še unikaten? če kupš novo gajbo pa ne bo unikatna....

doseci unikatnost z bauhaus mrezicami... neprecenljivo
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
no ja, dejstvo je, da pri temu civicu niso dodane samo mrežice a ne... drgač je pa tako ali tako ta avto že "out"... čakamo finiš trenutnega projekta
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
36.962
10.519
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
To je ta typekoshir, ki je na suxu grozil tistim ki se niso strinjali da ima nadzemeljski avto?

To so bli časi...
grin1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

tko bom reku eni se kle norca delate iz koširja.sicer tip tud meni ni simpatičen ampak kar je z hondo naredil pa kapo dol.vizualno mi ne potegne ampak to je itak stvar okusa ampak je eden redkih ki se je lotil tuninga kot se zagre

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Ni lih eden redkih. V Sloveniji je kar nekaj primerov dosti hujšega tuninga od tega. Sej ne pravim, verjetno dobro leti in vse ampak tako hud tuning da bi bil redek pri nas pa že ni.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
seveda da imamo primerek hujšega tuninga.samo povej koliko kekcev ki so pametni na forumu je zamenjalo zračni filter za športnega kaj več pa žal ne.model je neki dnarja in čas vložil in glede na to kako je šla ta honda je rezultat tukej.sicer se mi pa zdi da zadnje čase je tuning kar mal zamrl.bojo mogl še kakšn F&F posnet

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma sej ta avto je že 10 let mimo. Ma zdaj 2 res huda "projekta" vsak zanimiv na svoj način.

Pač mu je JDM scena hobi, eni pa znamke zbirajo.
hysterical-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pač mu je JDM scena hobi, eni pa znamke zbirajo.
hysterical-1.gif

Znamkam cena čez čas samo raste. Za tole hondo se tega ne upam trdit. Sicer pa hobi ni zato, da prinaša dobiček. Jaz pravim vsaka čast tipu, če to dela za hobi. Jaz ne znam.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.263
113
42
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Ni lih eden redkih. V Sloveniji je kar nekaj primerov dosti hujšega tuninga od tega. Sej ne pravim, verjetno dobro leti in vse ampak tako hud tuning da bi bil redek pri nas pa že ni.

Takrat je bil samo Edijev audi pa nekaj MS oplov, hemi in Košir. Ostalo je bilo vse v povoju kar se te scene tiče. In takrat je bila ta honda noro huda.

Se spovnim smo bili v grosuplju na avtošovu in je mela ta honda 148 db mislim da izpuh, jst pa okrog 143...brez avta sicer :p