Ima kdo kaj izkušenj, ali se splača, kako je z homologacijo, davki, transportom itd. .. Kaj si mislite npr. o teh avtih? O cenah , primernostjo za slovenskkega voznika?
Imam dobrega prijatelja v ZDA, ki prodaja avtomobile, v gornjem postu je bližnjica do njegove strani in mi je predlagal, naj se pač malo pozanimam...Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Če boš prvič ter sam uvažal potem se lahko z lahkoto opečeš...Namreč par dni nazaj je bil pri meni kolega, ki uvaža iz USA ampak po večini poškodovana vozila. Ima vezo v Nemčiji, Ameriki in če tega nebi imel se v ta posel nebi spustil. Namreč nekdo drug si je pripeljal na svojo roko avto, vse lepo po slikah itd...ampak ko je pa avto prišel v Koper se je pa baje zjokal..razbite šipe, prerezani sedeži itd...je pa tko da on vedno bida po zavarovalniških hišah...
Se pa uvaža ponavadi po 3 avte na kontejner dva spodej eden na vrhu, seveda odvisno od velikosti ter modela vozila. Vsekakor razmisli o uvozu da te ne bo dražje prišlo, kot če bi iz Nemčije pripeljal brez rizika..
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
kolkr js vem, se je vedno folk pogovarjal, da morš spremenit $ v € in je to cca cena, ki jo boš ti plačal
Citat:
Uporabnik tis pravi:
In tistih 20-25% je potem njegovih.
Jaz sploh ne vem, zakaj se obremenjujete s tem, koliko kdo zasluži. Zanimat vas mora zgolj končna cena, pogledate, če se da kje ceneje prit, če ne gre, če je cena ok, pač kupiš. Če ne, pa ne.Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
In tistih 20-25% je potem njegovih.
ne, on je Marija Terezija v avtomobilskem svetu in dela zastonj. Še rezervoar ti napolni do vrha in dišečo smrekico ti obesi na ogledalo.
lp