Kje da odpremŠe v ene treh podforumih odpri temo, to ti bo zagotovo pomagalo.
Oprosti ma sem nova na temu... ne preveč spretna..(Še v ene treh podforumih odpri temo, to ti bo zagotovo pomagalo.
Mislim, da gre za velik problem... tako da bom več kotŠe v ene treh podforumih odpri temo, to ti bo zagotovo pomagalo.
jaz bino hotela kupit ja... me zanima če kdo pozna tega tipa... če ima kakšne izkušnje z njim. Samo to. Hvala!!!Ja sam ona hoče kupit, mogoče je tam boljš?
Ja sam ona hoče kupit, mogoče je tam boljš?
Dragi Grr aka Janez Bedina. Za oglaševanje se javi na marketingu. Tisti, ki imamo malo dlje od 3 leta dostop do interneta, te po tvojem pisanju prepoznamo na 100 metrov. Tri pikice, male začetnice, itd. ...Oprosti ma sem nova na temu... ne preveč spretna..(
Je takoDragi Grr aka Janez Bedina. Za oglaševanje se javi na marketingu. Tisti, ki imamo malo dlje od 3 leta dostop do interneta, te po tvojem pisanju prepoznamo na 100 metrov. Tri pikice, male začetnice, itd. ...
Dragi Grr aka Janez Bedina. Za oglaševanje se javi na marketingu
Ker slutim, da sem končno našel nekoga, ki bi mi lahko pomagal, prosim, da nadaljuje... kodo bomo gledali mnogi? Pri nas gre za drugi avto in za dosti denarja.Po moje pa ni.
Bom pa ziher vedel, ko odgovori na vprašnje, ki se glasi: Škoda Yeti 1.6 TDI?
Oziroma: a bo treba v torek gledat oddajo Koda na TVSLO1?