Ustvarite lastno spletno stran z Googlom

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
No, google je začel ponujati še eno dodatno storitev. Pri njih si lahko narediš web page.

Homepage

a kdo že tole uporablja? jest sm se neki lotil, sam nisem daleč prišel. Pa sam 100mb placa imaš...

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Na začetku sem bil malo razočaran kajti imel sem občutek, da je bil Google Page Creator boljši. No potem pa smo na faxu morali tole preučiti in se naučit uporabljat, nastalo je pa tole (kao predstavitev izdelka):

http://sites.google.com/site/wirelessmenu/

Torej kot ostale googlove programe lahko tega ureja več ljudi naenkrat (tega GPC ni podpiral). Kar je zares dobro tu je, da je odlična narejena povezava z drugimi googlovimi aplikacijami. Čisto enostavno je na primer stvar povezati s Picasso, Google Docsi (za razne obrazce, tabele), etc. Vse se lepo vidi na zgornji demonstraciji. Kar je pa slabost Sites zaenkrat pa je to, da ne podpira nekih dobrih tem, oz. pač zelo si omejen z oblikovanjem izgleda strani.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pa uni obrazci dejansko potem delujejo, ti pošlje podatke na mail?
jst sem se že kr oreng cajta neki igral z GPC-jem, pa zgleda sedaj tole dost boljš.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Podatki vneseni v obrazce se shranjujejo v dokumente v google docs-ih. Se pravi, da delujejo.
tongue-1.gif