UŠEL! Prosim pomagajte

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
veš kaj je tud možno, da ne najde domov... zdele ko je sneg, in povsod vse morko se hitro zabrišejo vse sledi...

Jest vem, da če bi našel takole enega psa, k je pogrešan, bi ga vzel k sebi domov, in poklical lastnike. Seveda, če b bil prijazen, in če bi se sploh pustil pripeti na pas...

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
mah vete kaj ljudi privoščim vam vsem ki mislite da vas nategujem tukaj da se vam nekaj takega zgodi...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik Kathy pravi:
mah vete kaj ljudi privoščim vam vsem ki mislite da vas nategujem tukaj da se vam nekaj takega zgodi...

A si mogoče kdaj pomislila, da se pa psi nočejo vrnit domov? Si se jim že kej zamerla....

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
alo folk a ste vi še pri tapravi....če bi se mu htela zamerit bi pričakovala da ga nau...a si ti kdaj pomislo da ga je kdo ubil??? in se ne more vrniti???

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Škoda ...
crazy1.gif

Upam, da boste pri naslednjem poskrbeli, da sploh ne bo mogel pobegniti. Sicer pa če pes pobegne, je to že nek znak, da mu ni ravno lepo doma. Moj pes ne bo stekel z dvorišča ob odprti ograji, tudi če gre kdo mimo s psom.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
To, da ga je nekdo lahko ubil, si ti na plano privlekla. Jest sem samo sklepal iz tvojih informacij, da se mogoče pes noče vrnit. Ker je bil odsoten en teden, potem pa je bil viden 6 km od doma. Lahko da je bil celo bližje domu, pa se je potem spet obrnil v drugo smer.

p.s. jest sem imel 15 let psa, pa je vedno prišel domov prej kot v 5-ih dneh iz svojih fukfehtarskih pohodov.
wink-1.gif

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
evo...včeraj smo izvedeli resnico kaj se je zgodilo....naslednjo....pesa so oba ustrelili lovci brez naloga, tako da našega ljubljenčka nebo več nikoli nazaj. sram naj bo tistega ki je puško nameril na nedolžnega psa!!!...hvala lepa vsem za trud in nudeno pomoč

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
glede na to da smo vsepovsod raztrobili da ju pogrešamo in da sta bila lovcem znana, sta bila ustreljena brez naloga....bi jaz na to bol rekla hmm

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Lovca lahko prijaviš na policijo, namreč to je prepovedano že od leta 2004.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
pa veš kateri lovci? oz. lovec?

Se ve, se ve ... edino en lovec je sposoben z enim strelom pospraviti dva psa.
Je uporabnik Alterja ...

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
ej folk vi ste utrgani....pa ka res mislite da bom zaj šla lažnih psov iskat...ma nehajte no. žaljivi ste, jaz ne žalujem za nekimi izmišljotinami...pse smo iskali cel mesec ker smo komaj v ponedeljek izvedeli da ju nebo nazaj. ma daj malo premislite kaj pišete pod tako temo. ja vemo kdo je bil in bo svojo kazen dobo...sam nevem ka ste fauš da smo takega lepega psa imeli al zakaj ne verjamete....upam da vam kdaj kdo nau verjel kar vas bo ful bolelo!!!!!(namenjeno samo tistim ki ne verjamejo)

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Premišljujem o tožbi, ker si rekla, da sem utrgan !

Se vidiva na sodišču!

p.s. pa samo lovca sem ti pomagal poiskat, ti se pa ravno name spraviš ...

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
noker ne zmišljuj si....ti nisi nič rekel da ne verjameš, če pa se sam uvrščaš med te pa si si sam kriv....napisala sem da samo na te leti k pišejo da ne verjamejo!!!! preberi še enkrat, bolj podrobno pol pa idi tožit...otročarija