UŠEL! Prosim pomagajte

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
našega črnuha še kar ni
frown-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
si poklicala kaj po zavetiščih, če je slučajno tam?

drugače je pa tudi možno, da sta jo popihala proti jugu na balkan - vonj po ražnjičih in čevapčičih
evil.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Kaj ga še ni ?
confused-1.gif

No, še kak dan mu daj ali dva, potem bo pa menda že počasi pasja ljubezen skopnela. Za vsak slučaj pa daj objavo na lokalni radio, gotovo ga je kdo videl.

Mrcina pasja
smile-1.gif
!

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Če je še živ, bo prišel nazaj. Lesi se vrača
zmaga.gif
!

Saj ni v tem času nič neobičajnega, če gre kakšen Floki za par dni malce po svoje. To je tudi dober cahen, da bo počasi zimo hudič vzel.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Da ne bi 1 teden prišel domov??

Močno dvomim. Mi smo imeli labradorko, ki jo je pobrisala takoj, ko je dobila priložnost, vendar nikoli več kot za par uric.

Če pes 1 teden ne pride domov, je verjetno že v pri sv. Petru, v kakšnem zavetišču ali pa ga je kdo ukradel.

Kathy, jutri pojdi po zavetiščih. Če ga ne najdeš, bi jaz šel na tvojem mestu po poteh, ki jih je poznal (kamor je navadno skliznil ali kamor ste hodili na sprehode). Če imate v bližini kakšne železniške tire, bi sam pogledal tudi malo ob tirih ...
smirk-1.gif

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
Citat:
Uporabnik Kara_Demz pravi:
Kaj ga še ni ?
confused-1.gif

No, še kak dan mu daj ali dva, potem bo pa menda že počasi pasja ljubezen skopnela. Za vsak slučaj pa daj objavo na lokalni radio, gotovo ga je kdo videl.

Mrcina pasja
smile-1.gif
!
smo dali....in misliš da so nas poklicali?...niso kjub temu da je potem se reklo ja tam pa tam sta bla :/...folk tam pr nas zgleda ni čist pr sebi al pa so fauš

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
Citat:
Uporabnik Kara_Demz pravi:
Če je še živ, bo prišel nazaj. Lesi se vrača
zmaga.gif
!

Saj ni v tem času nič neobičajnega, če gre kakšen Floki za par dni malce po svoje. To je tudi dober cahen, da bo počasi zimo hudič vzel.
smile-1.gif
ne ne dino se vrača, lesi je preteklost :D

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Da ne bi 1 teden prišel domov??

Močno dvomim. Mi smo imeli labradorko, ki jo je pobrisala takoj, ko je dobila priložnost, vendar nikoli več kot za par uric.

Če pes 1 teden ne pride domov, je verjetno že v pri sv. Petru, v kakšnem zavetišču ali pa ga je kdo ukradel.

Kathy, jutri pojdi po zavetiščih. Če ga ne najdeš, bi jaz šel na tvojem mestu po poteh, ki jih je poznal (kamor je navadno skliznil ali kamor ste hodili na sprehode). Če imate v bližini kakšne železniške tire, bi sam pogledal tudi malo ob tirih ...
smirk-1.gif
ja saj bodo po moje naši še iskali kaj....nehče je baje klical na en radio da so videli neke pse zaj to sled mama zasleduje, jaz sem drugače do petka v lj in sam tu prek lahka največ naredim za njega, mogoče se bo kdo javo k ga je vido našel al kaj koli. zadnič smo ga iskali 3ure z avtom, sem vozla brata okoli smo žvižgali pa vse, sledi smo njune našli sam tudi preko njiv in to. upam da ga ni kdo ukrado k mu ne garantiram za nič. ta dinkec je pa tudi tako prijazen kuža da nemoreš verjeti. ob tirih pomoje nemore biti ker se nasploh boji avtov in vse vozečih se stvari k ga je en enkrat dobo :/

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.702
3.307
113
V Središču ga nismo vidli... sicer je tudi nam že pred par tedni zbrisal mešanec z nemškim ovčarjem, ni bil privezan (saj se ti mora zasmilit) pa je šel vsake toliko malo naokrog pa po par urah nazaj. No enkrat ga ni bilo več nazaj, je pa tudi bil čipiran. Verjetno je šel proti hrvaški, saj bi ga drugače verjetno kdo našel. Pač, se zgodi...pasja ljubav.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
V Središču ga nismo vidli... sicer je tudi nam že pred par tedni zbrisal mešanec z nemškim ovčarjem, ni bil privezan (saj se ti mora zasmilit) pa je šel vsake toliko malo naokrog pa po par urah nazaj. No enkrat ga ni bilo več nazaj, je pa tudi bil čipiran. Verjetno je šel proti hrvaški, saj bi ga drugače verjetno kdo našel. Pač, se zgodi...pasja ljubav.
Če je šel proti Hrvaški, so ga skenslali graničarji (ipak je to zunanja meja EU proti divjemu Balkanu)
frown-1.gif

Tam imajo postavljene mitraljeze na fotocelice, ki avtomatsko začnejo streljati, ko v infrardečih senzorjih zaznajo gibanje.

Torej... RIP Lesi, oz. Dino...
crazy1.gif

Naj mu bo lahka šengenska granica...
roza.gif

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Če je šel proti Hrvaški, so ga skenslali graničarji (ipak je to zunanja meja EU proti divjemu Balkanu)
frown-1.gif

Tam imajo postavljene mitraljeze na fotocelice, ki avtomatsko začnejo streljati, ko v infrardečih senzorjih zaznajo gibanje.

Torej... RIP Lesi, oz. Dino...
crazy1.gif

Naj mu bo lahka šengenska granica...
roza.gif
madafaka, a bi ti res rad mel moje solze na tvoji vesti :O...a lahka upaš z mano 1leto
smile-1.gif

jancha

Zelenc'
1. feb 2010
17
0
1
men je tud že pes pobegnil, in se je vrnil šele po petih dneh, od takrat pa nikoli več ušel in al pa delal kakršnekoli volje da bi šel na potep. je pa res da se je po petem dnevu vrnil domov vs ubogi, tko še danes ne vemo kje se je skrival teh 5 dni
frown-1.gif

saj se bo vrnil..mogoče je pa res šel k kaki ljubici na obisk
smile-1.gif

moraš ohranit upanje
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ohranit upanje ja... sam počasi začeti razmišljati tud o slabši varianti... jest dost lažje, če si pripravljen...

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
ma ja naš lubček je kar z lubico šo na potep...ma ja saj že razmišlamo o slabši varijanti sam k nebi rada glih da se uresniči. ta je zaj točno 1 teden odsoten :/

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
no ja... sej verjetno je zašel z ljubico na kakšno veliko kmetijo, pa si tam ustvarjata gnezdo in družino.

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
no ja... sej verjetno je zašel z ljubico na kakšno veliko kmetijo, pa si tam ustvarjata gnezdo in družino.
gnezdo ja r družini pa cila v napačno, on je stirilizirana :D