UŠEL! Prosim pomagajte

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Nič bati, Dino in Dina bosta čez par dni sama prišla domov, z alimenti vred
smile-1.gif
. Ponavadi jih je treba najprej oprati, pa nafutrati, potem jih lahko šele pobožaš. Pobožaš jih lahko sicer že prej, le v rokavicah...

Ampak tisti maček je pa res grd! Grdo babo in grdega mačka je za doma imeti, da ne delata sramote hiši.

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
edini problem da lahka po našem psu poštarji plešejo pa jih nau pogledo...za unga drugega pa nevem tistega ne poznam tako dobro bom pa poskusla :D
Qwer ....sorry ampak ima ovratnico.
Kara_Demz ...kakega mačka? lahka kaj bol jasno??

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Kathy pravi:
edini problem da lahka po našem psu poštarji plešejo pa jih nau pogledo...za unga drugega pa nevem tistega ne poznam tako dobro bom pa poskusla :D
Qwer ....sorry ampak ima ovratnico.
Kara_Demz ...kakega mačka? lahka kaj bol jasno??
Jah, očitno se psa res gonita in sta šla nekam, kjer imata mir, sploh pred tacanjem in komandiranjem. Pač narava kliče.
Kara_Demz je pa mislil na uno slikco s prve strani, kjer je na oglasu na telegrafštangi naslikan en nagravžen maček, ki je nekam zalutal. Nima to zveze s tvojim Bernardom.

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
hehe ja sej...fora je k mam drugače tudi mačka in mi ni blo jasno er nisem vse sporočil gledala...ah ta muc je nekaj posebnega...k naš "kuži" :p...ah prej sem še izvedela da je Dina, torej psička bila tepena...in nato sta ušla
frown-1.gif
...prej smo ju iskali 3ure in nikjer...upam res da kdo javi kje sta

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Eh, psice niso kot babe, da bi za vsako batino letele v varno hišo.
Počakaj par dni, ko se bosta na...khm..., se bosta oba prestradana in izmučena od reproduktivnih dejavnosti privlekla domov z glavo pol metra pod tlemi.
V bistvu psi niso kaj dosti drugačni od ljudi. Ko jaz pridem z gone, sem tut prestradan in izmučen. Pa ti?

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
lol glede na to da sem jaz punca....ena od tapridne sorte
wink-1.gif
...sploh pa si nemogoč k primerjaš ljudi pa pse :O :p (hec)

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Nekaj sem bral, da so enega psa jagri po pomoti ustrelili.

Aja, ne, to je bilo v okolici Kranja.

Je bil spet Gatiæ v jagi
grims-1.gif

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
:O a sem res napisala bernardinec...upsi labradorec sem mislila..je pa mešanček z novo furlancem :D...se opravičujem. ne ni še našel domov :'(...danes smo plakate pa to naredili. totalna beda
frown-1.gif
...nevem kje ga naj še predvidevamo, kam bi lahko šel...nihče ne javi ničesar tukaj v okolici, kot bi se pogreznil v zemljo. če še ma kdo kako idejo pls pls naj jo kar pogumno pove, sem hvaležna za vse

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Upam da pride domov. Pa da ga neboste pol s cajtngi nakresal, ker pol se pa več nebo nikol vrnil.

Ko pride nazaj mu dajte kraljevi sprejem.

da bo se še večkrat vrnil.press

vem za psa v žlahti, ki je hodil domov kot kak študent, za vikend oz. 1-2x na teden. Kokeršpanjelc, modela ni blo po
5 dni domov, prišel in šel, ker so meli kmetijo se seveda s tem še niso belili glave, pač so ga videvali tako na obroke,
ga pa nato po sedmih al osmih letih nekoč več ni blo nazaj... Vrjetno ga je vzela kaka familija ali posameznik, ker španjelca
ustrelil lovec vrjetno nebi, avto pa ga tut ni mogo povozit pri 750m nadmorske
smile-1.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Pred ponedeljkom ga ne bo.

Drugače bo to kar luštna pasja ljubezen, ko je Dina ovčarka. Hec je bil, ko je en majčken mešanec neugotovljivega porekla sosedovo nemško ovčarko kar v mejo prislonil,
srce-1.gif
, da jo je dosegel!
Ni meja pri tem kšeftu
tongue-1.gif
.

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
ne ne...cajtnge bi ble premal za to mrcinico našo...hehe hec....nne ma oblublenega piščanca :D...ma ja psička k se zravn potepa je bla dan prej tepena z LOPATO, ker se je podelala v svojem boxu....zaj jo pa baje čaka smrtna inekcija k pride nazaj...upam da si ona najde nov dom naš peso pa pride čiiiim prej po piščanca :D

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik Kathy pravi:
...ma ja psička k se zravn potepa je bla dan prej tepena z LOPATO, ker se je podelala v svojem boxu....zaj jo pa baje čaka smrtna inekcija k pride nazaj...

No, takim ljudem bi pa z zakonom prepovedal tudi otroke imeti, ne le psa
10.gif
!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
maš psa doma?

drgač za info. lovci ne smejo streljat psov, ki niso na povodcu ali prosto tekajo v naravi..to je stereotip iz preteklosti..

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Lej, lubica, men pa tole spljoh ni smešn! A je tvoj pes čipran? Po zakonu bi mogel bit (če ni prestar). In če ga bo kdo našel (in bo hkrati dovolj osveščen) ga bo peljal k najbližjemu vetu, da odčita čip in vas najde. V nasprotnem primeru nikar ne govori o ljubezni do svojega psa. Hvala.
In ti si videla/ vedela, da so tisto psico z lopato tepli, pa nisi ukrenila ničesar????? Če si našla na Alter bi lahko našla tudi najbližjo veterinarsko inšpekcijo. Za naprej; smrtonosne injekcije tudi po zakonu zdravemu psu vet. ne sme odmeriti. Za začetek pojdi na mojpes.net, da se malo izobraziš,samo sprejem tam ne bo tako kulturen, kot je tukaj na Alterju.
.Pikica moja, kaj pa če bo tebe tud tvoj mož tepel.....pa nobeden ne bo niti črhnil.. No, jaz se tud ni bi hotla utikvat, konec koncev....
cry12bpy.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

drgač za info. lovci ne smejo streljat psov, ki niso na povodcu ali prosto tekajo v naravi..to je stereotip iz preteklosti..
drgač za info: napisal sem, da so ga ustrelili po pomoti, ker so mislili, da je jelen.
Jah, skozi rešpetin je vsaka stvar večja, kot v resnici... Če si pa še malo pod vplivom (kar jagri večinoma so) pa mimogrede vidiš še roge. In evo pizdarije, nesrečno dekle pa joka za po pomoti ustreljenim nič krivim kužkom.