UŠEL! Prosim pomagajte

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
Živjo!
Mam en velik problem. Na začetku tedna nam je ušel pes. Lep velik črn bernardinec, ki sliši na ime Dino. Verjetno ga spremlja mlada nemška ovčarka, ki ji je ime Dina. Ljudje so ju videli v okolici Ormoža in Ljutomera, vendar niso poklicali, kljub večim oglasom na radijih Maxi in Prlek. Ker še zmerom upam, da niso vsi ljudje tako brezbrižni do drugih bi prosila vse, ki to berejo in so iz omenjenih okolic teh dvoje mest (lahko da sta že v bližini ptuja ali pa na območju med ptujem in ormožem) prosim, da če ju bodo videli mi takoj javijo na mail: kathatrina.vuzem@gmail.com ali seba.zajtl@gmail.com ali me dodajo na msn: katharina10_12@hotmail.com ali pa me pokličejo na št 041 225 263 ali 031 330 057. Prosim, da nam pomagate, ker našega ljubljenčka res močno pogrešamo. Kakršna koli informacija o tem kje sta bila videna, ali kje sta nam bo pomagala. Psa nista agresivna, le igrata se rada, do sedaj še nista nobenega ugriznila. Hvala lepa vsem, ki boste pomagali pri iskanju.

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Ojoj, vem kako je to, tudi nam je enkrat ušla psička
frown-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Nekaj sem bral, da so enega psa jagri po pomoti ustrelili.

Aja, ne, to je bilo v okolici Kranja.

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
hvala
smile-1.gif
...nevem kako še naj ukrepam. Kako pa si jo ti našel/a? A še je kje kak forum, ki ga gleda ful ljudi.

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
a so meli vsaj kake posledice...v smislu kazni...ker če bi to storili človeku...nebi o tem :S

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
lol...ah...to ni nobena kazen...pa dobro :/ glavno tžda ni bil to naš kuži
smile-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Kako to misliš "kuži"?
confused-1.gif

A nisi rekla, da je bernardinec? V bistvu večjega "kužija" po mojem na svetu sploh ni. Kužiji so uni pizdolizci na baterije, tvoj je pa ornk pes, v bistvu Šakil Onil med psi.
Je pa v vaši bližini eno strelišče za šrotarje, poglej, da ni kdo namesto glinastih golobov počedil psa. Teli golobarji so tudi včasih mal čoravi, sam da se premika.
Sej ne, da bi te strašil, ampak nikol ne veš. Folk je dandanes čist prtegnen.

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
hmm kero strelišče pa? hmm...hehe ja ljubkovalno je kuža drugače je pa taprava mrcina ja :D...sam res kje je to strelišče? (vem da bi mogla vedit sam huh)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Ja tam blizu je res eno.... samo ko prides v blizino si nadeni tako oranzno cepico pa hitro teci da te opazijo

Kathy

Pripravnik
29. jan 2010
49
0
6
ok najlepša hvala....kar gremo preverit upajmo da se nebo potrdilo klub temu da bi ga rada mela nazaj
frown-1.gif

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Citat:
Uporabnik Kathy pravi:
hvala
smile-1.gif
...nevem kako še naj ukrepam. Kako pa si jo ti našel/a? A še je kje kak forum, ki ga gleda ful ljudi.

Ufff, takrat smo marsikej nardili. Za začetek dali oglas na radio in šli od soseda do soseda. Potem smo napisali da pogrešamo tega pa tega na list in sprintali veliko izvodov ter prilepili na vsako štango
smile-1.gif

wink-1.gif

Qwer

Pripravnik
17. jan 2010
75
0
6
Aja, pa pozabil sem omenit, da obišči razna zavitišča za živali v okolici. Zdaj vidiš, kako se splača na psu imeti ovratnico, na ovratnici pa tisti obesek, kjer je listek od lasnika in njegova telefonska številka!

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Čez tri dni (ko se je izjebao), je pa itak sam domov prišel.

Drugače je pa to fino, "
srce-1.gif
" !

Še malo pa bo kukavca zapela.

Mačka imaš pa do amena grdga! Za ustrelit!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Naredi nekaj plakatov in jih pošlji na pošte v kraje, kjer misliš, da bi psa lahko bila! Ni vrag, da ne bi kakšen poštar opazil psa oz. celo dveh psov!!! Resno! Zagotovljena 99% uspešnost!

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Se strinjam s Carjem.
Če imaš zobno kartoteko od psa, bodo poštarji na podlagi ugrizov zlahka ugotovili, če gre za tvojega psa.
Olajšanje, ker vsaj veš, da pes leta za poštarji, ne za glinastimi golobi.