Ko vtaknem pretvornik v drug USB port ali vtaknem drug pretvornik dobi pripadajoč RS232 port naslednjo še neuporabljeno zaporedno številko. In ta številka raste in raste.
Seveda se da ročno dolociti številko RS232 porta - ampak je nepriročno.
Prav tako sem nasel način kako se pobrišejo odvečni driverji, tudi, ko točno določen pretvornik ni več dosegljiv (včasih gre kakšen pretvornik od hiše).
Zanima me, če obstaja kakšna nastavitev v registrih ali kjerkoli drugje, da bi RS232 porti dobili zaporedne številke od naprimer 3 naprej neglede na to kam vtaknem pretvornik in katerega.
Če bi vklopil več pretvornikov bi dobili RS232 porti prve proste zaporedne številke glede na vrstni red vklopa.
Operacijski sistem Windows Xp.
Upam da sem bil razumljiv in da se da kaj narediti
Lep pozdrav,
Peter
Seveda se da ročno dolociti številko RS232 porta - ampak je nepriročno.
Prav tako sem nasel način kako se pobrišejo odvečni driverji, tudi, ko točno določen pretvornik ni več dosegljiv (včasih gre kakšen pretvornik od hiše).
Zanima me, če obstaja kakšna nastavitev v registrih ali kjerkoli drugje, da bi RS232 porti dobili zaporedne številke od naprimer 3 naprej neglede na to kam vtaknem pretvornik in katerega.
Če bi vklopil več pretvornikov bi dobili RS232 porti prve proste zaporedne številke glede na vrstni red vklopa.
Operacijski sistem Windows Xp.
Upam da sem bil razumljiv in da se da kaj narediti
Lep pozdrav,
Peter