USB to ethernet

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
no, recimo da imam eno masino priklopljeno preko usb na pc a. in ni definiran kot nekaj specifičnega. No, in bi ta usb rad uporabljal na drugem pc b. dobu sm tale program usb to ethernet connector, in dal usb v omrežje, program mu je določil TCP port. kako zdej na pc b, pokličem ta port?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja zdej pa jest tebe ne razumem.

najdu sm dons na netu ta program (usb to ethernet connector), ta program naj bi dal usb-je na mrezo. in potem bi lahko z drugih racunalnikov dostopal do njih... in pač tud uporabljal, tisto na kar so priključeni!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
In kje je problem ?

(oziroma:
- kaj hočeš ?
- kaj si naredil ?
- kaj se je zgodilo ?
- kaj si pričakoval, da se bo zgodilo ?
)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
hočem na pc B uporabljati stroj, k je priključen na pc A preko usb. PC A in PC B sta povezana preko mreze. na PC A sem zagnal tist program (usb to ethernet connector - pomoje to pomeni da da usb v mrezo), program je stroj našel, sem ga dal "sharat", in program je napisal, da je "sharan" in mu določil TCP port.
Pričakoval sem, da bom nekako lahko povezal PC B z strojem na PC A!

ista fora kot printer. Sam če imaš printer priključen, ga pc takoj lahko shara. imas funkcijo network share, in pol lahko na katerem koli pc v mrezi dostopaš do njega. to bi jest rad, sam da ni printer priključen pač pa nekaj drugega - podobnega!

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.874
756
113
www.jernej.org
A je tako težko prebrati navodila, ki so priložena programu?? Tam piše naslednje:
To achieve such functionality, USB to Ethernet Connector is installed on both computers that take part in the communication process.
Kako pa naprej boš pa že naštudiral... jaz ne bom zaradi tega programa nalagal na dva pcja...