usb ključki in admin pravice

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v službi nimam admin pravic in tako ne morem uporabljat usb ključkev, ker noče inštalirat driverjev.
kaj mi more admin spremenit, da bi mi pol to delalo? ker nekaterim na drugi računalnikih pa dela in ravno tako niso admini.
ne ni fora da ne smemo uporabljat, sam admin ne ve kje je fora, da bi mi to porihtal.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ma za vsak ključek mu težit je mal tečno. sej za svoja dva sem si zrihtu, sam kdaj pride pa še kej druzga pa ne prime.

ej nimam pojma kake drajverje bi on rad mel. sej tut če si admin, ko vštekaš ključek se ti spodaj pri uri prikaže oblaček in napiše ker ključek si vštekal in še mal počakaš pa pol napiše pripravljen za uporabo. očitno nekje nekaj šari po sistemu.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Uporabljaj linux
evil.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Za vsako novo napravo, ki jo ti priklopiš preko USB-ja se namestijo določene zadeve da ta dela. Če ti nisi admin, potem se to ne izvede, ker nimaš pravic. Pri nas je tako, da se pokaže okno za uporabniško ime in geslo in admin se prijavi notri in ključek dela ok. Samo pri nas imamo vse itak preko domene, tako da ga samo pokličiš in vse iz svojega računalnika naredi. Mu sploh ni treba pridit v pisarno.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pr nas je isto. sam fora je v tem da enim pa delajo pa tut niso admini.

no če kdo ve kje je kak akljukica, da dela tut ne adminom bom zlo vesel;)