Ura-srcni utrip

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Ker nisem vec rosno mlad in mi je danes na tenisu kah hudo zakurilo....sem se odlocil da si kupim uro ki bi mi kazala srcni utrip,gledam po netu pa je tu cela gora teh merilcev.
Prosim forumase ki ze to imajo za nasvet katera za merjenje utripa ne potrebuje nekih prsnih in drugih senzorjev.
Kaj so ti modeli kaj vredni ?
http://www.enaa.com/oddelki/conrad/izd_4200_co860091_rocni_merilnik_srcnega_utripa_z_uro
http://www.mimovrste.com/artikel/4050019928/moska-ura-z-merilnikom-srcnega-utripa-sanitas-spm-10

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
priporočam ti drugo,ker ne rabiš pasu okoli prsnega kosa,kar je meni malo moteče,tudi pas leže dol

lp

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
priporočam ti drugo,ker ne rabiš pasu okoli prsnega kosa,kar je meni malo moteče,tudi pas leže dol

lp

Pas mora bit in pika, če ga ni ne bo zanesljivo štel !!! Da pas leze dol tud ni res, si lahko nastaviš poljubno, bolj tesno, narahlo....

Vzami vsaj nekaj za okoli 50 evrov recimo jaz sem imel sigmo PC 15 pa mi je delal BP ima pa pas.
Sčasoma se pasa navadiš, jaz sem ga včasih, kar pozabil vzet iz sebe, pa sem šele zvečer pošturial, da ga še vedno nosim.

Sicer pa so te ure kr nekaj, jaz sem imel eno najboljši Garmin 405 CX, menda najboljša v Sloveniji poleg je pa še Polar 800, podobna zadeva, jaz pravim delajte o občutku, čim več na višjem nivoju, dokler lahko še normalno dihate, ker point je v tem, da pri višjem utripu vse hitreje kuriš, ampak delat na višjem nivoju je težko, vsaj tam nad 80%, ....

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
polar..sigma, se vsaj v kombinicaiji s kolesom mesa v druge stevce..na tekmi ne veš nič..pri tenisu verjetno s sigmo ne bo soigralca dovolj blizu.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Bolj ko boš kontroliral utrip bolj boš v k..... pol se nadaljuje z merjenjem pritiska in lejga - panika pol gre pa samo še globje..