Ura Armani - katera?

Fancy_Boy

Pripravnik
13. sep 2007
37
0
6
Celje
Ne me zdaj spljuvat, zakaj kupujem Armani uro in da je to kar nekaj
smile-1.gif

Raje povejte lastno mnenje, katera vam je bolj všeč, čisto iz "firbca" me zanima. Mogoče bodo pa predlogi pomagali pri lažji odločitvi, katero bom vzel. Obe sta "automatic", velikost obeh enaka, razlika je le v številčnici in pasu. Mogoče bi malenkost raje imel usnjen pas (ki je robusten), a številčnica na uri s kovinskim mi je lepša. Se bo treba odločit
smile-1.gif

AR4610_b.jpg

15039_buyuk.jpg

Fancy_Boy

Pripravnik
13. sep 2007
37
0
6
Celje
Gumb je pri obeh enak, se tukaj ne vidi najbolj. Tudi "oblika" ohišja je enaka, razlika je le v številčnici in pasu. Nekak si usnjen pas želim... hmm...

Še par slikic ure z usnjenim pasom: KLIK

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Meni osebno ni všeč usnjen pas na bilokateri uri. Tak da.. Ali pa nabaviš uro z železnim pasom in dokupiš še usnjenega.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Meni je prva definitivno lepša, sploh če si bolj športen tip. Tudi meni niso preveč všeč usnjeni pasovi, poleg tega drugi model bolj vidim na kakšnem biznismenu
smile-1.gif

Fancy_Boy

Pripravnik
13. sep 2007
37
0
6
Celje
Hm, bolj gledam uri, bolj se mi zdi da imata prav
smile-1.gif

Prva je res bolj "športna"... v vsakem primeru pa lahko dokupim potem še usnjen pas.

Všeč mi je, ker sta "veliki", premer meri 45mm brez gumbka.

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Jaz bi izbral prvo, druga mi ni preveč všeč. Nasploh pa so mi lepši kovinski pasovi, ne svetleči ampak mat, točno tak kot je na sliki.

Kaka pa je cena?

Fancy_Boy

Pripravnik
13. sep 2007
37
0
6
Celje
Verjetno bo padla kar prva, s tem da bom dokupil usnjen črn pas, ki je res robusten.
Cena je kar ugodna (okrog 250€), glede na to, da je polna cena ure 480€
smile-1.gif

Fancy_Boy

Pripravnik
13. sep 2007
37
0
6
Celje
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
fuj.

Se mi je kar zdelo, da se bo našel nekdo ki bo to spljuval. In zakaj fuj? Ker ni Breitling, Omega ali kaj podobnega? Ljudje kupujemo tisto kar nam je všeč... Vem da Armani ni ura, ki bi se ponašala s hudim mehanizmom in bila vrhunsko cenjena, vendar spada v "fashion" segment. In če glede na to, da mi je ura všeč dodam še to, da so narejene kar kakovostno, mislim da sem zadel v pravo stvar.

lp

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Ne preferiram usnjenega pasa (po mojih izkušnjah: roka se poleti bolj poti) tko, da bi se odločil za prvo pri kateri je tudi številčnica lepša.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
fuj.

Zakaj je treba vedno pljuvat po urah, ki stanejo manj od 500e, po računalnikih, ki niso apple in po avtih, ki niso honda accord?
smile-1.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
To sploh ni res, kar govoriš. Za 100€ dobiš odlično uro - Citizen, Seiko, Certina, Festina....
Tudi računalnike dobiš odlične, sploh ni panike. Vsak ThinkPad je dober. Pri avtomobilizmu tudi nisem nikoli hvalil Honde in ne Accorda, sem pa mnenja, da ne bi nikoli kupil Armani ure, Adidas parfuma, Puma štedilnika, Mielle čokolade in tko naprej:) Nič drugega.

Nazadnje urejeno:

imperator

Pripravnik
27. jul 2007
437
0
16
cviček'land
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
To sploh ni res, kar govoriš. Za 100€ dobiš odlično uro - Citizen, Seiko, Certina, Festina....
Tudi računalnike dobiš odlične, sploh ni panike. Vsak ThinkPad je dober. Pri avtomobilizmu tudi nisem nikoli hvalil Honde in ne Accorda, sem pa mnenja, da ne bi nikoli kupil Armani ure, Adidas parfuma, Puma štedilnika, Mielle čokolade in tko naprej:) Nič drugega.

Lepo povedano, se strinjam!

Fancy_Boy

Pripravnik
13. sep 2007
37
0
6
Celje
Citat:
Uporabnik cbb pravi:

Saj vse lepo in prav, samo zaradi tega ne rabis pljuvat po drugih. Nimamo vsi enakega "okusa".

LP

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Fancy_Boy pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:

Saj vse lepo in prav, samo zaradi tega ne rabis pljuvat po drugih. Nimamo vsi enakega "okusa".

LP

sej za armani uro ni treba imet okusa
grims-1.gif