Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kako vzpostavit tethering med dvemi telefoni, brez vklopljenih mobilnih podatkov??
Z mobilnimi podaki gre normalno. Ker pa jih ne potrebujem in vrjetno bi se še poznalo na porabi baterije, bi rad izklopil.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
KSZ

IScem info kaj in kako nalozit za naslednje funkcije

- Na lock screenu bi rad videl od koga je SMS in opcijsko en del SMS-a, če je možno da tudi iz te točke odprem sms direktno ( slide, double tap,...)
- Na lock screenu bi rad videl od koga je/so zgrešeni klici . Če je možno, bi rad tudi vrnil klic iz te točke ( slide npr )
- Vreme bi rad videl na lockscreenu
-Za javit se bi rad imel neko drugo opcijo kot pa da moram krogce premikati levo / desno

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.137
72
48
123
Nimaš v SMS settingsis, spodaj pri notification settings na voljo "Preview message on the status bar and lock screen"?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48

Kateri telefon pa imaš (če si že napisal se opravičujem) ?

A to bi uporabljal widgetse na lockscreenu ? To verjetno najdeš pod Security.

Da ni treba krogcev premetavat, se da uporabljati "motion control" za sprejem/zavrnitev/utišanje klica, samo verjetno te funkcije ne podpirajo vsi telefoni . Deluje pa preko proximity senzorja, telefon samo nasloniš na uho in že sprejmeš klic, ali potreseš za zavrnitev in obrneš "na glavo" za utišanje.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Kolikow vem je Samsung na S5 modelu widgetse na lockscreenu ukinil oziroma zelo omejil ? Ti bo kdo iz Samsung tabora lažje odgovoril kot jaz, še bolje, si podtavil to vprašanje v S5 temo ?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Že nekaj časa pa iščem neko pametno motion control aplikacijo. Da bi lahko odgovoril na klic samo z gibanjem. Pogoj pa je seveda da senzorje vklopi samo ko telefon zvoni in ne kuri baterije ter resursov po nepotrebnem...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Appov kaj prida ne poznam, ker je pri moji Xperii to že standard feature. Zaradi te funkcije sem šel v bistvu v menjavo telefona. Lahko ti samo potrdim, da baterija prav nič ne trpi zaradi tega.

Kolikor vem je ta feature vezan tudi na Android verzijo, lastniki HTC One M7 so tudi dobili to funkcijo s prehodom na kitkat ...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Appov kaj prida ne poznam, ker je pri moji Xperii to že standard feature. Zaradi te funkcije sem šel v bistvu v menjavo telefona. Lahko ti samo potrdim, da baterija prav nič ne trpi zaradi tega.

Kolikor vem je ta feature vezan tudi na Android verzijo, lastniki HTC One M7 so tudi dobili to funkcijo s prehodom na kitkat ...
Imam CM11 Android KitKat 4.4.4 in tega nimam. Moral bi še malo raziskat Xposed module...

22. jul 2007
13.737
1.818
113
124
Citat:
Uporabnik srv pravi:

Ali lahko malo več poveš kje se ta funkcija vklopi
sprasujem se.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:

sprasujem se.gif

Na Sony-ju pod Settings/Personalization/Motion in potrdiš Smart Call Handling

Za HTC povprašam (si ga ne lastnim) in javim.

Za HTC je ta funkcija prišla s Sense 6, je pod Settings/Call/Auto Answer Call

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Jaz imam S5, a imam Exchange gor, tako da imam tako drugače kot osnovno in ti žal ne morem pomagati.

Mislim pa, da so precej omejili, saj ne najdem po d Settings / Lock screen nič.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik srv pravi:

sprasujem se.gif

Na Sony-ju pod Settings/Personalization/Motion in potrdiš Smart Call Handling

Za HTC povprašam (si ga ne lastnim) in javim.

Za HTC je ta funkcija prišla s Sense 6, je pod Settings/Call/Auto Answer Call

Motion razdelka ni na moji Xperia Z (kitkat). Kako, da ga imaš ti?
sprasujem se.gif