Imam CM11 Android KitKat 4.4.4 in tega nimam. Moral bi še malo raziskat Xposed module...Citat:
Uporabnik srv pravi:
Appov kaj prida ne poznam, ker je pri moji Xperii to že standard feature. Zaradi te funkcije sem šel v bistvu v menjavo telefona. Lahko ti samo potrdim, da baterija prav nič ne trpi zaradi tega.
Kolikor vem je ta feature vezan tudi na Android verzijo, lastniki HTC One M7 so tudi dobili to funkcijo s prehodom na kitkat ...
Ali lahko malo več poveš kje se ta funkcija vklopiCitat:
Uporabnik srv pravi:
Appov kaj prida ne poznam, ker je pri moji Xperii to že standard feature. Zaradi te funkcije sem šel v bistvu v menjavo telefona. Lahko ti samo potrdim, da baterija prav nič ne trpi zaradi tega.
Kolikor vem je ta feature vezan tudi na Android verzijo, lastniki HTC One M7 so tudi dobili to funkcijo s prehodom na kitkat ...
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Uporabnik srv pravi:
Kolikor vem je ta feature vezan tudi na Android verzijo, lastniki HTC One M7 so tudi dobili to funkcijo s prehodom na kitkat ...![]()
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Uporabnik srv pravi:
Kolikor vem je ta feature vezan tudi na Android verzijo, lastniki HTC One M7 so tudi dobili to funkcijo s prehodom na kitkat ...![]()
Na Sony-ju pod Settings/Personalization/Motion in potrdiš Smart Call Handling
Za HTC povprašam (si ga ne lastnim) in javim.
Za HTC je ta funkcija prišla s Sense 6, je pod Settings/Call/Auto Answer Call