uporabljali motilec daljinskih upravljalcev

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Grozno.
nahrung002.gif
Policisti so nato ugotovili, da sta državljana Srbije z elektronsko napravo preprečila daljinsko zaklepanje avtomobila lastnice, ki je v prepričanju, da je vozilo pravilno zaklenila, tega tudi zapustila. Zatem sta neovirano vstopila v njeno vozilo, ga preiskala, kmalu po dejanju pa so ju prijeli policisti.

Policisti so oba državljana Srbije pridržali, opravili preiskavo njunega osebnega avtomobila in podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine. Oba so s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Kopru, ki ju je po zaslišanju izpustil na prostost.

http://www.primorske.si/2015/09/09/Na-parkiriscu-trgovskega-centra-v-Kopru-uporabljal

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Citat:
Uporabnik smt pravi:
spustil so jih. itak. hebem ti sistem

+1

Ne moreš pričakovati da bo ljudstvo upoštevalo red in zakone, s takšnim cirkuškim odnosom sodstva do kršilcev zakona.

Namesto da bi nad prekrškarji imeli palico, ti dobijo korenček. Če pa si oškodovan, pa sama palica, nikoli korenčka. Narobe sistem.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Uporabljala sta HiTech tehnologijo na zelo visokih frekvencah
grims-1.gif

Kitajski oddajnik na 433MHZ in 9V baterijo iz Kik-a - vse skupaj za ceno kavice
shocked-1.gif

BDW: Ko sem zadnjič nekaj testiral pred hišo (GPS transmitter) se nobeden avto ni zaklepal
wink-1.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Ko zaklenem avto s ključem, če ne zaslišim "klik" se vrata niso zaklenila?

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.915
113
Pa ogledala zložit. Vsaj zato so koristna ta samozložljiva ogledala
smile-1.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Odslej bomo rekli "bližinsko zaklepanje". Najbolje da si ob vozilu, da pokljukaš.
smile-1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Jaz vedno poslušam (če sem blizu) ali pogledam žmigavce. Na bolj risky lokacijah še pokljukam. Že od nekdaj. Čisto avtomatično. Včasih (redko sicer) se zgodi, da gumb "ne prime", tudi če ni motilcev v bližini.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Jaz vedno pokljukam. Sem videl, da se nekateri niti obrnejo ne, ko zaklepajo avto.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Citat:
Uporabnik nik88 pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:

+1

Ne moreš pričakovati da bo ljudstvo upoštevalo red in zakone, s takšnim cirkuškim odnosom sodstva do kršilcev zakona.

Namesto da bi nad prekrškarji imeli palico, ti dobijo korenček. Če pa si oškodovan, pa sama palica, nikoli korenčka. Narobe sistem.
Namesto da bi jima takoj sekali roke? Saj ne piše, da so ju oprostili, pač pa, da sodišče ne vidi razloga za priprtje med zaslišanjem in izrekom sodbe.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Seveda bognedaj, da bi takoj izrekli kazen, bo še kak kriminalec dejansko šel v zapor za 6 mesecev, pa čakanja na sodiščih ne bi bilo.
Zakaj nekaj opraviti takoj, če pa lahko čez pol leta daš to po času malice, pa točno veš, da boš šel lahko potem še na kofe, ko se bo zaman čakalo tiste čefurje.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Ja... pa še vsako leto sodniki štrajkajo da se jim plača dvigne... Ker so tako obremenjeni... Njih bo treba mal izpostavit... Pa pritisnit na njih. Znanec preko luže samo zavija z očmi pa nič mu ni jasno... Za manjše zadeve se gre ta TAKOJ na sodišče in se ga da na hladno po hitrem postopku... Kako izpuščanje iz pripora neki... Res smo socialna država.... Še kriminalce ujčkamo.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.576
2.626
113
še v SLO - ampak komaj
A misliš, da bosta državljana RS počakala na razsodbo in se dobrovoljna javila plačati kazen oz. svoje odsedet?

Če mene vprašaš - dobljenega tatu takoj za švedske zavese, pobrati kar ima in iz tega vsaj delno pokriti izgubo oškodovancu(cem), tujca pa kazni na državne stroške do najbližje meje in ga z brco v riti poslati od kod je prišel.

V tem primeru bodo na koncu ugotovili, da sta "reveža" brez denarja in jima še odobrili socialno podporo.

Disclamer: to da sta iz Srbije ne igra nobene vloge - velja za vse tujce in tatove (ja, ja - Francoz ni tujec ampak državljan EU - ampak me zaboli)

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Citat:
Uporabnik nik88 pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:

+1

Namesto da bi jima takoj sekali roke? Saj ne piše, da so ju oprostili, pač pa, da sodišče ne vidi razloga za priprtje med zaslišanjem in izrekom sodbe.

Seveda je razlog. V postopku sta.
Izpuščanje iz pripora med postopkom bi morala biti huda, huda izjema, pogojena z res izrednimi okoliščinami, ne pa avtomatika. In seveda pogojena s krepko varščino, cash only.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
sjtv1 pa najboljš da bi kr takoj roke odsekal a ne? ali pa električni stol...

reciva, da tebe nekdo ovadi za eno KD po tvoji logiki bi moral takoj v zapor do nadaljnega...

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Mislim da SJTV1 govori za točno to zadevo in v takem primeru, ko je vse kristalno jasno bi jih takoj moral zihtat