Se je kdo kdaj vprašal, da dejansko teh 500.000 upokojencev pripomorejo k boljšemu gospodarstvu, če ni potrošnje, potem tudi primarne in tercialne dejavnosti nebi funkcionerala. Dajem primer, upokojenec dobiva solidno pokojnino, ves denar zapravi v Mercatorju, nazadnje ko sem gledal, kaj vse kupi porkadijo same Mercatorjeve izdelke z našo znano cifro 386, sem mu mislil že sečt v roke (pa to dela že leta...), redno in pravočasno plačuje položnice (elektrika, telefon, snaga...) tako imajo podjetja vedno poplačane storitve. Z razliko od ostalih, ko večina prihodka zapravi v Lidlu/Hoferju ali Sparu (tud tu so SLO proizvodi, ampak jih je malo) in kupuje tuje proizvode, a kar je žalost, da greste potem ostali še na dopust k našim sosedom, saj pravte, da mamo NAJLEPŠO DEŽELO POD ALPAMI, zakaj potem hodte na smučanje v Švico/Francijo....imamo morje pa greste k Hrvatom...mah briga me, itak pa bi tole vsak profesor ekonomije povedal, kot sem napisal, sam da bi uporabil strokovne izraze. Švicarji kupujejo sam domače!!! Tu je tolk ugank, kot to da naša domača roba je predraga za naše zaposlene in predraga za proizvodnjo.....zato sam uvoz...neki hudo ne funkcionera, neke zakonske omejitve bi morale bit.
Kje so časi, ko si lahko kupil samo DOMAČE.
Prosim kupujte domače
Prosim kupujte domače
Prosim kupujte domače
Prosim kupujte domače
Kje so časi, ko si lahko kupil samo DOMAČE.
Prosim kupujte domače
Prosim kupujte domače
Prosim kupujte domače
Prosim kupujte domače