Torej, imam 6 let star PC. notri je bila najprej ena srednja žalost gamejrska grafična, ki je potem došla potem smo notri dali kako leto nazaj rabljeno nVidia quadro 2000 (http://www.nvidia.com/object/product-quadro-2000-us.html). se pravi tudi precej stara zadeva, je bila pa praktično zastonj in sem mislila da bo zmogla tisti sketchup file, ki sem ga spacala. resda je velik, ker pač ne znam jaz to optimizirati, ampak vseeno. Zadeva šteka nenormalno že, če je file prazen. nekaj se je sesuvalo pa sem nastavila da malo dalj časa počaka, preden javi napako (našla neko rešitev na Googlu) ampak to mi ne pomaga, če potem za vsako črto čakam pol minute ali pa da zarotiram objekt. vglavnem dela pa slabše kot original kartica, za katero sem pa pozabila, katera je bila.
matična je ASUS p5ql pro. Se da tu gor kaj dati, da bo današnji sketchup delal ali bo treba še kaj drugega menjati, da bo zadeva bolj sodobna. drugače mi ni nekaj ful do menjave celega PCja, saj dela komjuter v vseh ostalih pogledih povsem OK in živčna ratam, da samo pomislim, da bi mogla na novo vzpostavljati nek sistem in vse nastavitve, da bo tako kot je zdaj in hočem imeti.
matična je ASUS p5ql pro. Se da tu gor kaj dati, da bo današnji sketchup delal ali bo treba še kaj drugega menjati, da bo zadeva bolj sodobna. drugače mi ni nekaj ful do menjave celega PCja, saj dela komjuter v vseh ostalih pogledih povsem OK in živčna ratam, da samo pomislim, da bi mogla na novo vzpostavljati nek sistem in vse nastavitve, da bo tako kot je zdaj in hočem imeti.