Na avtocesti sem se malo po ograji podrsal... Skratka bok je podrajsan... Kakšen nasvet in kontakt od ugodnega ličarja bi mi prav prišel. Ugodno pomeni, da tudi dobro naredi. Ni vse v ceni, ampak malo pa nekateri pretiravajo...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Lej, nisi resen. Napisal sem dober in ugoden. Hočeš rečt, da moram obvezno peljat k najdražjemu, da bo ok?
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Lej, nisi resen. Napisal sem dober in ugoden. Hočeš rečt, da moram obvezno peljat k najdražjemu, da bo ok?
Ni potrebno iti k najdražjemu,ker tudi tam ni garancije ,da bo vse ok.Dober ličar ima tudi temu primerno ceno.Drag je materijal ,ne pa samo delo ličarja.Potem pa pravijo da smo ličarji dragi kot zlatarji!
Pa brez zamere ,ker post ni letel na tebe ampak nasplošndločitev pa je tako ali tako tvoja!
Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Ličarstvo in kleparstvo Marjan Strgar Ljubljana
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ni potrebno iti k najdražjemu,ker tudi tam ni garancije ,da bo vse ok.Dober ličar ima tudi temu primerno ceno.Drag je materijal ,ne pa samo delo ličarja.Potem pa pravijo da smo ličarji dragi kot zlatarji!
Pa brez zamere ,ker post ni letel na tebe ampak nasplošndločitev pa je tako ali tako tvoja!
Glede na to da licarji na jugu delajo za 1/3 cene in da lahko vsak preveri cene kg barve je prepricevanje kako je drag material neresno... Ja vem da ni potrebna samo barva...
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Glede na to da licarji na jugu delajo za 1/3 cene in da lahko vsak preveri cene kg barve je prepricevanje kako je drag material neresno... Ja vem da ni potrebna samo barva...
Kaj pa za koliko delajo na jugu pa nobenega ne interesira.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik sparkyboy pravi:
Ličarstvo in kleparstvo Marjan Strgar Ljubljana
mislis da boljsega v LJ nizal pa sigurno ni poceni ali najcenjsi ampak se na koncu splaca!
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Očitno nimaš pojma koliko materijala je potrebnega.Tvoj zaslužek je pa tudi precej velik,da se ti barva zdi zelo poceni.Kaj pa za koliko delajo na jugu pa nobenega ne interesira.Da pa si taki pacient ,da pelješ dvoje vrat na jug štrihat,pa more glava pečt.
Najraje imam tako pametne stranke kot si ti,odslovim jih z stavkom:Nasvidenje,izvolite na jug!