No, bistre buče, zdaj mi pa rešite tole čisto enostavno nalogo. Enkrat je bilo o njej že govora, danes je bla pa naloga spet pri oddaji Srečna linija
. No, anyway, ravno tolk sem še ujel, da so ponujali 2000 EUR, uganil tako ali tako noben ni, jest sem si pa nalogo prepisal. Gre takole:
V avtobusu se vozijo 4 dekleta.
Vsako dekle nosi 5 košar.
V vsaki košari so 4 mačke.
Vsaka mačka ima 5 muck.
Dve dekleti stopita iz avtobusa.
KOLIKO NOG JE V AVTOBUSU ?
Dejstva: vsako dekle ima 2 nogi, vsaka mačka pa 4
Nikjer ni omenjeno, a se šteje tudi šofer, kot tudi ne, a dekleti izstopita s košarami ali brez. Glede na rezultat ni ne eno, ne drugo
Prosim zdaj one tapametne, da mi povedo rezultat. Ker pa obstaja možnost, da ste rezultat videli po koncu oddaje, kot sem ga sam, pa mi še povejte, kako ste do tega rezulatata prišli
Torej? Če ne bo pravilnega odgovora, bom višino nagrade podvojil, prav tako, kot to storijo v oddaji
lp
V avtobusu se vozijo 4 dekleta.
Vsako dekle nosi 5 košar.
V vsaki košari so 4 mačke.
Vsaka mačka ima 5 muck.
Dve dekleti stopita iz avtobusa.
KOLIKO NOG JE V AVTOBUSU ?
Dejstva: vsako dekle ima 2 nogi, vsaka mačka pa 4
Nikjer ni omenjeno, a se šteje tudi šofer, kot tudi ne, a dekleti izstopita s košarami ali brez. Glede na rezultat ni ne eno, ne drugo
Prosim zdaj one tapametne, da mi povedo rezultat. Ker pa obstaja možnost, da ste rezultat videli po koncu oddaje, kot sem ga sam, pa mi še povejte, kako ste do tega rezulatata prišli
Torej? Če ne bo pravilnega odgovora, bom višino nagrade podvojil, prav tako, kot to storijo v oddaji
lp
Nazadnje urejeno: