Učenje ruščine

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Zdravo!
Ker odhajam novembra v London in imam namen delati v hotelskem biznisu, se želim naučiti rusko, vsaj pogovornih osnov. Ima kdo nasvet kateri učbenik je fajn, da ni samo grammar ampak lahko vadiš tudi vocabulary? Sem popoln začetnik pri ruščini..

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Tukaj jih imaš 90 lekcij.... na torrentih dobiš.

American man meeting russian woman
smile-1.gif

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Ja Pimsleur poznam, ampak so večinoma formalni in v celofan zaviti pogovori.. Ni nekih bolj neformalnih pogovorov kot sem gledal..
smile-1.gif
Pimsleurja imam pa že na iPodu in v avtoradiu..

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Potem pa Assimil

Te zadeve imajo za vse jezike. Pa še luštna knjigica je zraven, pa sam poišči.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Se strinjam, samo če se neboš pustil izkoriščat, te verjetno tut nebojo hotli gledat.Zamenjave pa tut nebo težko najt. Razen če si 5* chef
smile-1.gif

Pač pravim, da si neboš naredo nepotrebnih stroškov in izgube časa/živcev. Definitivno poizvej o hotelu/firmi na netu kolko se le da
wink-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Če tukaj ne more dobit šihta ali ne more dobit spodobnega ... zakaj ne?

Bo vsaj rekel, da je stregel Angleškemu kralju :D To je tut referenca
smile-1.gif

Saj zdaj, ko gledam Linkedin, tip je viličarja vozu par let, sedaj mu piše pa da je bil šef logistike
hysterical-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Mmm misliš kraljici?
smile-1.gif
Anglija smrdi, kaj šele njihov način dela s tujci, pa sindikatov ni, ki bi stopli v bran delavcem. Ni variante no, da si tam iščem job.Sploh pa ne po tem, kar sem prebral zadnje dni. Prej Nemčija, Avstrija, Nizozemska...

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.534
113
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Zdravo!
Ker odhajam novembra v London in imam namen delati v hotelskem biznisu, se želim naučiti rusko, vsaj pogovornih osnov. Ima kdo nasvet kateri učbenik je fajn, da ni samo grammar ampak lahko vadiš tudi vocabulary? Sem popoln začetnik pri ruščini..

Ne bi rad jemal veselja, ampak se bojim, da nimaš najmanjših šans, da bi te v živo spustili do gostov.

Še P.S.: imam kolega, ki je šel po podobnem sistemu v Anglijo prodajat enciklopedije po sistemu, da mu oni plačajo bivanje, ki ga mora odslužiti s prodajo. Če še nisi nikoli slišal za skeč Monty Pythona ("You're not selling encylopaedias, are you?" "No, I'm a robber!" "Really?" "No, really, I'm a robber!" "OK then."), naj povem da jim je bil na koncu še dolžan denar, in jim je iz svojega žepa plačal za mesec dni... je6anja, samo da je lahko šel nazaj domov.
uf-1.gif