Učenje italjanščine

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Bom dal kar sem, ker je najbolj brano, torej rad bi naredil en šnelkurz italjanščine, toliko da znaš naročiti zajtrk in vprašati za pot, da malo razširim obzorja, nobene profi scene s slovnico v nulo. Najbolje se mi zdi naučiti čim več besed, je kakšen free program da vključuje besede in slike, tako si pomoje še bolj zapomniš zadeve, kaj priporočate? Se splača investirati v program Michela Thomasa? Vsa mnenja in izkušnje dobrodošli.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Besedišče ni zahtevno in ga boš hitro osvojil. Večji problem pri italijanščini predstavljajo glagoli (pravilni, nepravilni) in časi + pri samostalnikih je pomemben spol (il, la, lo).

Če se ti gre samo za osnove, probaj kakšno e-learning varianto za začetno stopnjo + potem čim več glej italijanske kanale na TV. Konkretno žal ne poznam e-tečajev za italijanščino, vem pa, da se na obali večina ljudi nauči italijanščine z gledanjem italijanske TV.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Če hočeš te lahko jaz poučujem za par ur, toliko da osvojiš osnove - brezplačno.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Hehe, tudi jest sm včeraj ob poslušanju italjanov v gostilni prideš do ideje, da se naučim malo italjanščine. Torej TV kanali (verjetno bodo kuharski s podnapisi najboljši), obstaja še na netu kakšen tutorial?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Za začetek lahko telefon v italijanščino prestaviš, boš hitro osvojil osnove tehnike
smile-1.gif
...