Ubogim odpis dolga

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Več, kot 50 občin je pristopilo k odpisu dolga ubogim, ki ne zmorejo, po mojem prepričanju se večina niti ne trudi plačevat položnice.
Ker sem zelo proti temu, da jst plačujem, čeprav ravno tako težko, enim pa ni treba, se mi zdi to skrajno nepošteno, ker poznam nekaj družin, ki so uradno na sociali, nobeden pa ne pešači, vozijo se z taxiji,kofetkajo in uživajo, zdej jim bomo pa še dolgove odplačal, ker nekdo mora to plačat, mar ne??
Sem morda butalc z takšnim razmišljanjem?
bonk.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Sem morda butalc z takšnim razmišljanjem
Res nisi glih najbolj brihtn
evil.gif

odpisali bodo dolgove, ki itak nikoli ne bi bili vrnjeni,
vse skupaj je samo reklamna poteza in zavajanje ljudi.
odpisali al ne, ti dolgovi v noben primeru ne bodo nikoli plačani
Rečmo, dolžni so privatniku, ki v šoli skrbi za prehrano in denar iz proračuna bo spet šel v privat roke....sej ga je res pošteno zaslužil, ampak to je njegov problem, ne moj, njegov poslovni rizik...
tak da, ne se bat da skrbijo za reveže, ta revež tega dolga itak nebi nikoli poplačal, edino če mu ledvico prodajo

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ta revež tega dolga itak nebi nikoli poplačal, edino če mu ledvico prodajo

Saj res, če boš ti kdaj zašel v (davčne) dolgove, lahko ponudiš kakšen drug del..........mogoče ga pa dobro vnovčiš
wink-1.gif

Sicer pa, tipično slovensko.......revežem ste zdaj še dolgov nevoščljivi, ker jim jih bodo delno odpisali, vam pa ne
bonk.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Njegovih notranjih organov rajši ne bi, sploh pa ne jetrc
bonk.gif

Sicer se pa tip (dela) neumnega............ponuja mi roko, namesto da bi mene zaprosil zanjo
cheer.gif

Takoj zatem navaja, da mi bo dal nogo
evil.gif

In seveda.........ne duha in ne sluha o njegovem lulčku, ki je edini del, ki ga nima vsaj 50% populacije in bi bil zato toliko bolj iskan
cheer.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Zmenta se že, pa se dajta dol...

Lih dve leti že po celem forumu smetita.
stupid-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Midva sva že v zrelih letih, pa rabiva dolgo predigro...............mal bo treba potrpet.
tongue-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Mamca ne najde več svojega miru tu gor..........oblegajo jo razni Capli
evil.gif
(že ime je malo čudno milozvočno), potem pa še Gattoti (maček,le kaj dobrega bi si lahko človek mislil o tem), da o tamladih n iti ne govorim......

Nazadnje urejeno:

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ah lej ga no....sej te mam jst tud zlo rada, zato se pa piševa........
srce-1.gif

Za razliko od Caplna, ki mi noče sporočit širše lokacije svojega bivališča.......upa, da se mi bo skril.........ampak on ne ve,,,,,,hahaha
tongue-1.gif