"Ubijalski" topli sendviči

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ob vikendih se pred odhodom "ven", vedno dobivamo vsakič pri enem od nas doma, nažigamo PS3, žlempamo
pir in zraven zrušimo vsak po 5 toast toplih sendvičev... In ker smo izredno tekmovalni, tekmujemo tudi v tem kdo ma boljše
tople sendviče. Vem da je
rolleyes-1.gif
, ampak tako se pač dajemo kdo je pač v čem boljši in pol besedne vojne,...

In jaz bi te moje momce rad presenetil, ker moji topli sendviči so bol tak, povprečje, so za pojest niso za hvalit...

A bi mi lahko kdo spisal kakšen dober domač recept? Obvezno bi naj bili v toastu, ni pa to zdaj nek ultra pogoj.

Naprave ki jih imam na voljo so mikrovka, toaster, toaster za tople sendviče, dvojno žar ploščo. (vse na štrom)

Hvala za nasvete in morebiti recepte!

zverca

Fizikalc
26. avg 2007
1.280
0
36
42
stražišče
jst delam cist običajno:

1.
toast
sir za v toste (sej ves tisti v listicih)
šunka
malo kečapa (ne preveč ker drugače teče vn)
dodam pa se čili v prahu (po želji)

spečeš v toasterju za tople sedviče

2. varianta pa niso ravno topli sedviči, ampak lahko probaš:
narežem francosko štruco na krogce
dam kruh popečt v opekač kruha
popečenega nato namažem eno plast margarine in eno plast biftka (vse na tenko)
samo dober biftek morš dobit

evo, upam, da ti kaj prov pride
wink-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ob vikendih se pred odhodom "ven", vedno dobivamo vsakič pri enem od nas doma, nažigamo PS3, žlempamo
pir in zraven zrušimo vsak po 5 toast toplih sendvičev... In ker smo izredno tekmovalni, tekmujemo tudi v tem kdo ma boljše
tople sendviče. Vem da je
rolleyes-1.gif
, ampak tako se pač dajemo kdo je pač v čem boljši in pol besedne vojne,...

In jaz bi te moje momce rad presenetil, ker moji topli sendviči so bol tak, povprečje, so za pojest niso za hvalit...

A bi mi lahko kdo spisal kakšen dober domač recept? Obvezno bi naj bili v toastu, ni pa to zdaj nek ultra pogoj.

Naprave ki jih imam na voljo so mikrovka, toaster, toaster za tople sendviče, dvojno žar ploščo. (vse na štrom)

Hvala za nasvete in morebiti recepte!

Rabiš:

1. OLZ toaste ( vseeno kater okus, vsi so ubijalski proti vse ostalim, ki so pri nas v ponudbi)
2. Šunko
3. Gaudo
4. Začimbe , kot so čili, kajenski poper, origano pa mogoče še kaj
5. Dober toaster, da nena preveč stisne/stlači toastov. Žar odpade, mora bit teflon z ravno podlago, kot pravi toaster.

wink-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
No men so rekl da kr dobre delam. Kkšno čebulo dej notr, al pa papriko.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
@all: hvala za nasvete

In še eno vprašanje;

Kake tople sendviče malicate po fastfood štacunah? Kake kombinacije z popečeno slanino, mogoče kaka
omakica, kakšen sir poseben (tisti v lističih vem da je kr nekaj, a z drugim jih sploh nisem delal,...)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ne dajat notr celga pršuta al pa suhe salame ker se velikrat zgodi da celo vn povlečeš. RAj narež na manjše kose. Jah jst če dam sir dam notr tega v lističih ali pa gorgonzolo. Navadni siri se preveč vlečejo za v toast. PO mojem mnenju. Pa probi začimbe dat notr kere ti paš pašejo. Lahk nardiš pica toast ane.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
omakica mogoče : majoneza pa malo kečapa, pa skupaj zmešaš mensezdi da je to salsa rosa.
drugač žar omaka pa; navadni jogurt, majoneza, čisto malo česna, malo kajenskega popra, svež drobnjak pa svež peteršilj narezan, fejst zmešaš pustiš v hladilniku 2h na mrzlem pol pa po zrezkih čez. mmmmmmm

Nazadnje urejeno:

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Eh, simpl.

Šunka, sir, ORIGANO, toast-a malo namaži s kečapom. E, to ti je to...

Pri nas delamo toaste drugače. V pečici.

V eno posodo umešaš 2 jajca, narežeš na drobno papriko, salamo in sir. Dodaš origano in sol. Dobro premešaš. Po želji dodaš še vložene šampinjone. V glavnem. Kruhek namažeš majčkeno s kečapom, potem pa daš gor to zmes. Nič ne pokrivaš z drugim delom toasta. Namažeš za prst debelo. Nič več.

Daš v pečico za cca 15 min (da jajc zakrkne)

MMMMM

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
če bi dobil na voljo pečico...

hot dog štručke (lahko tudi bilokatere druge žemlje) prerežeš na pol
veni posodi zmešaš, (nariban sir, kislo smetano, na kocke narezano salamo) po želji dodaš, origano, kečap, koščke paprike ipd.
ves ta namaz nadevaš na prerezane štručke in daš v pečico da se zapeče

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Ja to je huda fora.
Drugače pa nardiš ham&eggs pa jih fuknš v toast z sirom, pa mal koruze gor pa stisnš pa maš tud hud toast.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
V pečici.

Slikani so že preloženi iz pekača.....treba dat na rešetko, da je spodi luft in se ne zmehčajo.
cheer.gif