Twingo (97') poka..

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Twingas 97' poka nekje spredaj, slišati je kot neke plastike, ma nism nek expert
rolleyes-1.gif

Na mestu ko vrtis volan, poka pocasi, ko se vozis, poka hitreje in ne-glede na obracanje volana..kam v lj ali bliznjo okolico zapeljat, da se pogleda in popravi? Ne bi vozil nekam, kjer bojo iskali napako 4 dni in račun presegel vrednost avtomobila.

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Skoraj zagotovo prednje vzmeti. Bolezen od novega. Velikokrat poka za brez veze, vendar je to pokanje poredko, zgolj na večjih luknjah. Če poka pogosto, je verjetno počena kakšna vzmet, plus tega so skoraj zagotovo zanič tudi ležaji na vrhu amortizerja/vzmeti.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Pri našem Twingotu je na desni strani pokalo, ko si vozil čez luknje, čez dve leti pa na levi strani, ko si vrtel volan na mestu. Čisto različni simptomi enaka napaka - šibka stabilizatorja. Ko je počila vzmet nismo nič opazili je pa opazil mehanik, ko je menjal šibko stabilizatorja, da je en fedr malo krajši
smile-1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Twingas 97' poka nekje spredaj, slišati je kot neke plastike, ma nism nek expert
rolleyes-1.gif

Na mestu ko vrtis volan, poka pocasi, ko se vozis, poka hitreje in ne-glede na obracanje volana..kam v lj ali bliznjo okolico zapeljat, da se pogleda in popravi? Ne bi vozil nekam, kjer bojo iskali napako 4 dni in račun presegel vrednost avtomobila.

Mam jaz enega znanca-mehanika v bližini bivšega Figovca v LJ-Dravlje.

Če rabiš št. mi pošlji na ZS.

Sem pa jaz tja vozil servisirat cliota, pa sem bil zadovoljen.

LP

Nazadnje urejeno: