Tvit janse

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Berem o tvitu janse in me zanima, ali ni po slovenski zakonodaji kaznivo scititi, skrivati itn kriminalca? A ni kaznivo zamolcati kazniva dejanja, skriti dokumente itn?

Tole s tvitom pa drgac ni vredno komentarja in ne zelim komentiranje tvita, debate o janezu itn

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Berem o tvitu janse in me zanima, ali ni po slovenski zakonodaji kaznivo scititi, skrivati itn kriminalca? A ni kaznivo zamolcati kazniva dejanja, skriti dokumente itn?

Tole s tvitom pa drgac ni vredno komentarja in ne zelim komentiranje tvita, debate o janezu itn
Odgovor najdeš v vprašanju, zakaj so razni Zemljariči, Gorenci... na prostosti
stupid-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ni kaznivo.
Če bi bilo kaznivo, bi morali biti vsi slovenski komunisti, skupaj z levičarji, ki ščitijo povojne zločince, že zdavnaj kaznovani, če ne v zaporih.
Pač ni. Pri nas ne.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
A to da se pisun slika s puško, da podpira teroriste katerih predniki so klali Srbe ti je vseno?
Spet komentarji v stilu "Če on lahko, lahko tudi jaz!" ? Taki posti nimajo nobene vrednosti.
uf-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.608
3.974
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
kaj pa če je igračka?
kaj pa če so se jjjevi samo igrali ko so bili označeni za paravojaško fašistično milico? tudi s strani takih kot je Bučar.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
A to da se pisun slika s puško, da podpira teroriste katerih predniki so klali Srbe ti je vseno?

Slike nisem videl, njegovega namena s sliko tudi ne.

Sam imam slike:
Ob migu, orlu, jastrebu, m al t 85 in 55. Nisem bil del agresorske vojske.
Mam sliko z nozem v roki, jagenckom med koleni, kri v curku sprica. Nisem mesar.
Mam sliko ob razpelu, z macolco v roki. Nisem atletu popravljal cvekov, tut kriz nisem utrjeval in se manj podiral.

Pa se se da nastevat.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kako lahko en civilni papak pozira s protioklepnim orožjem? kakor sem zasledil, je to baje I.Janša..če je pa nek šiptar, mu je pa pol oproščeno.
cool-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kako lahko en civilni papak pozira s protioklepnim orožjem? kakor sem zasledil, je to baje I.Janša..če je pa nek šiptar, mu je pa pol oproščeno.
cool-1.gif

Komot......vojašnice imajo vsako leto dan odprtih vrat kjer se lahko slikaš ob vsem živem kar postavijo na ogled.....sam sem nišanil z HK417.....

Je pa žalostno da en Major tega ne ve (da se da)
tongue-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja, ti si nišanil s prazno puško, zaklep nazaj, ta papak ima pa poln armbrust na ramah..

BTW, major se piše z malo, če si že pameten.
priden.gif