Kot računalniški monitor sem uporabljal Philips 43PUS6503. Ker mi je usoda očitno namenila, da bo leto 2024 boljše kot letos, si skuša olajšati zadevo in do zadnjega stisniti v to leto, kar si slabega uspe zamisliti. Tako se je včeraj za kratek čas zaznal vonj po smodenju in sedaj TV ne kaže več signala. Prižge se (zaslon postane svetlejši), ampak nti signala iz vhoda HDMI, ne notranjih izbir in aplikacij in kaj vse še ima ne kaže.
Je kaj upanja v trditvi, da je šla ena od matičnih plošč, da moram odpreti TV in pogledati, katera je očitno zanič in če jo najdem, poiščem na ebay rezervni del in jo zamenjam, ali je najbolje peljati škatlo na odpad? (Sem v Švici, mojster za delo takoj računa več, kot je vreden nov ustrezni TV - ker za monitor ne potrebujem aplikacij in Google TV in nič.). (Nov je 230+ CHF)
Je kaj upanja v trditvi, da je šla ena od matičnih plošč, da moram odpreti TV in pogledati, katera je očitno zanič in če jo najdem, poiščem na ebay rezervni del in jo zamenjam, ali je najbolje peljati škatlo na odpad? (Sem v Švici, mojster za delo takoj računa več, kot je vreden nov ustrezni TV - ker za monitor ne potrebujem aplikacij in Google TV in nič.). (Nov je 230+ CHF)