tv naročnina

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Kupil sem staro stanovanje, pa ne dobivam računov za tv naročnino. Malo me skrbi, da mi bodo pribili kakšno lepo kazen ali še kaj hujšega. Elektro sem prepisal že maja in nisem ne na prejšnjega lastnika ne nase nikdar dobil nobenega računa od rtvslo. Naj me kaj skrbi ali naj bom preprosto tiho in čakam, da me sami najdejo?

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Raje ne biti tiho, "potihem" pokliči rtv naročniško službo, povej da si takrat in takrat kupil stanovanje in pa da si se sedaj vselil, bolje to kot pa da čez dve leti ugotovijo da si se "švercal" pol bo pa konkretna cifra+kake obresti
bonk.gif

Lp.

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
1 leto je trajalo da so me našli.dobil priporočeno pošto da moram stvari prijaviti drugače mi bodo sami začeli obračunavati osnovo.torej ker sem bolj lene sorto sem pač delo prepustil rtvju naj me sam prijavi potem je trajalo še 6 mesecev da sem dobil prvo položnico.za nazaj ti ne morejo nič računat saj ti tudi dokazati ne morejo da si dejansko bil v stanovanju in imel tv ali radio sprejemnik.počakaj da te najdejo ker te bodo slej ko prej preko elektro priključka ker jim el. podjetja pošiljajo 2x letno seznam novih naročnikov

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Ti kar lepo počakaj! Te bojo že našli, če te bojo...če ne...pa
evil.gif
(njihov problem).

igi

Guru
13. okt 2007
5.639
1.225
113
Celje
jst sem jih pustil v nevednosti 3 leta
d055.gif
Vmes sem dobil poziv za prijavo, pa sem vrnil dopis, da je stanovanje še prazno.... sedaj po enem letu pa sem spet prejel "vlogo" za prijavo... Bom tudi jst počakal, da me avomatsko včlanijo.... Enkrat pač treba, ni druge....

Lp

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.809
113
Kot so ti napisali. Ne skrbi, ko boš dobil potem porihtaj, do takrat pa ...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Kupil sem staro stanovanje, pa ne dobivam računov za tv naročnino. Malo me skrbi, da mi bodo pribili kakšno lepo kazen ali še kaj hujšega. Elektro sem prepisal že maja in nisem ne na prejšnjega lastnika ne nase nikdar dobil nobenega računa od rtvslo. Naj me kaj skrbi ali naj bom preprosto tiho in čakam, da me sami najdejo?

Kakšna kazen ali kaj hujšega neki ? Hujše od denarne kazni bi bilo edino, če bi te prisilili gledati tista črnobela jajca, ki so jih vrteli čez božič al pa mariota.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Isto naredil kot shift, igi in podobno.
OB nakupu mi je agent "spremenil" vse podatke razen na rtv je samo "odjavil"
da so me prijavili je trajalo dobro leto, brez plačil za nazaj!

Je pa jeba če tole berejo oni, bodo hitro kakšen špetir naredili po rtv.!!!

igi

Guru
13. okt 2007
5.639
1.225
113
Celje
jebentiš mene je 2 dni nazaj klicala iz rtvja.... da so mi poslali "prijavnico" pa se nisem odzval..... sem rekel, da sem v tujini že dalj časa.... pa je rekla, da naj naredim prijavo ko se vrnem.... zdaj sem pa v dvomih ali naj spet "pozabim" ali naj naredim kot so rekli?

shift

Guru
20. jul 2007
9.928
2.341
113
za šankom
pozabi.jo bodo sami naredili ko se te bodo naveličila čakati.mislim da boš tako najdlje lahko odlašal za plačevanje gledanja sranja po tvju

deedee

Pripravnik
20. dec 2008
54
2
8
Town Of Thousand Radars
V mojem stanovanju je RTV narocnina se na pokojnega dedka, kateri je bil predhodni lastnik stanovanja. Sem pred casom klical na RTV, kako spremenit, da bodo poloznice prihajale na mene. Odgovor je bil, kar po mailu posljite iz katerega na katero ime naj se spremeni. J... se njim kdo placuje.

Ima kdo kaksno idejo, kaksne so lahko posledice, ce RTV narocnine ne placujem, glede na to, da poloznice prihajajo na pokojno osebo???

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
dee
Kaj boš spreminjal, če je pokojen se osebo samo odjavi, ne moreš ti plačevati za pokojnnim, če zadeve ne uporablja.
Naprej bodo že sami poskrbeli, zato jih plačujemo, za kaj drugega tako ali tako niso.

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.809
113
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
dee
Kaj boš spreminjal, če je pokojen se osebo samo odjavi, ne moreš ti plačevati za pokojnnim, če zadeve ne uporablja.
Naprej bodo že sami poskrbeli, zato jih plačujemo, za kaj drugega tako ali tako niso.
zmaga.gif