TušMobil in prikaz klicane številke iz IP telefona

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Pred kratkim se mi je pričel pojavljati problem, da mi ob klicu iz službene stacionarne številke na TM ne prikaže več ustrezne številke na mobilcu.
Tehnično osebje mi je objasnilo, da so šli pred kratkim v posredovanje dveh številk ob izhodnem klicu - dejanske št. IP telefona in številke klicočega pri preusmeritvi (na službenem tel. lahko aktiviram preusmeritev dalje na drug telefon).
Dalje je menda stvar operaterja, katero številko prikaže. No, pri TM je problem, da ne prikaže nobene od teh dveh številk, ampak nekaj tretjega.

Primer:

moja stac.št je 02 1234567
prikaz na TM 02 12340

LP,

Milan

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Kaj pa, če je 1234 tvoja številka, 567 so pa interne številke tvojega delovnega mesta in zato tega ne prikaže?
Imam drugače isti problem z večimi podjetji, če me kdo kliče, ti interne številke odstrani (oz. ima tako podjetje narjeno?).

če se je pa to zdej začel pojavljat, pa prezri ta post
grin1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Kako se ti pa pokaže če pokličeš na druzga operaterja?

Predlagam ti, da jim pišeš na info@, napišeš kaj se dogaja pa bojo preverili....

Nazadnje urejeno:

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Se strinjam. Napiši v čem je težava. Na katerih številkih se ta težava pojavlja pa bodo tehniki preverili.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Kaj pa, če je 1234 tvoja številka, 567 so pa interne številke tvojega delovnega mesta in zato tega ne prikaže?
Imam drugače isti problem z večimi podjetji, če me kdo kliče, ti interne številke odstrani (oz. ima tako podjetje narjeno?).

če se je pa to zdej začel pojavljat, pa prezri ta post
grin1.gif

Naše številke gredo normalno ven, brez skrivanja internih, sem preizkusil pri drugih operaterjih. Problem je (kot sem že zgoraj navedel) v handlanju dveh posredovanih številk pri TM.
Glede na moje zadnje izkušnje z info@... je z njimi škoda izgubljati čas. Če postavim resno vprašanje, pričakujem resen odgovor (možen je bil Da ali Ne, dobil pa sem eno stran osladnega bluzenja brez konkretnega odgovora), jajčkanje naj se gredo z mularijo ali osamljenimi dušami.
Problem pa sem zapisal tu, ker imam občutek, da bo prej prišel do osebe, ki se s tem ukvarja (podrobnosti lahko javim na PM).

LP,

Milan

Podobne teme