drugače lahko domov prek ukaznega niza *124# pošlje brezplačno SMS sporočilo: Prosim pokliči me.Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Napisal da mu pri nobenem operaterju ni delalo. Pomoje že ve da mora imeti kaj na računu, če že uporablja to.
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Napisal da mu pri nobenem operaterju ni delalo. Pomoje že ve da mora imeti kaj na računu, če že uporablja to.
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
A ti misliš, da ne bi opazili, da roaming na Hrvaškem ne dela? Ker je to neka leva država, kjer noben naš naročnik ne gre.
Evo, ravno sprobal. Telefon se mi skonekta tako na Hrvaški VIP, kot T-Mobile. Tudi klici za čuda delujejo, na T-Mobile pa tudi GPRS.
Ogo
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
A ti misliš, da ne bi opazili, da roaming na Hrvaškem ne dela? Ker je to neka leva država, kjer noben naš naročnik ne gre.
Evo, ravno sprobal. Telefon se mi skonekta tako na Hrvaški VIP, kot T-Mobile. Tudi klici za čuda delujejo, na T-Mobile pa tudi GPRS.
Ogo
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Ogo
in kako si ti to sprobavu?
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
90 dni ni minilo. Takoj ko sem prišel v SLO pa je v domačem omrežju delalo normalno