Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Omrezje nastavljeno rocno na Tusmobil. Pri brskanju po Tuskabini se zakupljene kolicine (sicer malenkostno: za nekaj stotink ali desetink enote) odstevajo. Kako je to mogoce?
Paket je Free 5.
S tem odštevanjem zellllo pretiravaš ker ga niti ne vidišoz opaziš, povej mi kje opaziš to odštevanje?Možno pa je če imaš naročnino na kakšni aplikaciji v tuš kabini ki si jo vklopiš, preveri .Sicer4 pa si dobro preberi spodaj -KDAJ plačaš prenos--
Dostop do mobilnega portala Tuškabina je omogočen vsem uporabnikom Tušmobila. Vstopnina na mobilni portal je brezplačna. Prenos podatkov ob obisku Tuškabine se Tušmobilovim uporabnikom ne zaračuna, razen v primeru, ko se uporabnik nahaja v omrežju gostujočega operaterja v tujini. Vsebine na mobilnem portalu so plačljive. Vse informacije o ceni prejmete pred potrditvijo nakupa. Vse cene vključujejo DDV. Dolžina seje ni omejena. Sejo zaključite šele, ko prekinete podatkovno povezavo ali ugasnete brskalnik na svojem mobilnem telefonu.
Porabo vidis tako:
*123#
Ce imam npr. na razpolago se 90,5 enote, potem ko grem na Tuskabino preverim vreme, novice ali kaj tretjega, prekinem zvezo (sejo), odtipkam ukaz za preverjanje porabe, ugotovim, da so bile enote odstete (npr. iz 90,5 enote na 90,47). Ni omembe vredno, toda zakaj, ce je zadeva brezplacna??
Lp
Aha, sej res, sam se zmeraj ti zihr 3kb dol jemlje, ker zastojn je samo tuskabina, vidm pa da 3 slikce jemlje z drugega sajta dol.
Zakaj je pa tako narejeno, je pa cudno.
Citat: Uporabnik ahmed pravi:
Aha, sej res, sam se zmeraj ti zihr 3kb dol jemlje, ker zastojn je samo tuskabina, vidm pa da 3 slikce jemlje z drugega sajta dol.
Zakaj je pa tako narejeno, je pa cudno.
Kaksne medijske vsebine?? Mi lahko obrazlozis? Pazi: terminal je prastari SEP1i in pred enim mesecem se to odstevanje zakupljenih enot se ni dogajalo.
Lp
Se vedno se enote odstevajo.
Npr.: za pregled vremena, novic sem pokuril (DL/UL) cca. 0,5MB podatkov, odstelo mi je pa 0,02 enote. Saj ne gre za kaksno konkretno zmanjsevanje enot, vendar brskanje po Tuskabini "ni zastonj".
lp
Cudno najbolje da jim pises da ti obrazlozijo pol. Me zanima odgovor tudi mene.
A browser mas kak drug sicer, da usput se kaj drucga ne posilja ne glede na to kam srfas (podobno kot Chrome na pc-ju) ?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.