Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
moreš it v trgovino da ti blaganičarka poveže tvojo tušklub kartico s telefonsko številko ki ti pol na podlagi tega izda kupon ki ti sam uspostaviš dokončno povezavo ...a minute boš dobil 1 v naslednem mesecu...
aha. Pol če grem jutri v tuš mi jih bojo decembra nakazal. a pa se da tako da mi januarja pa nakažejo iz ene druge kartice? Pa koliko časa veljajo minute?
Jutri pejd v Tuš trgovino, zahtevaj na računu izpis za aktivacijo bonitetnih minut ter po navodilih na računu opravi aktivacijo. S prvim v mesecu dobiš minute na račun in tako vsakega prvega v mesecu za nove minute. Če hočeš reč sparit z drugo lojalnostno kartico, se moraš odjavit in nato spet prijavit z drugo.
Drzi.
Prijavis se z prvo kartico in aktiviras minute,ki jih koristis naslednji mesec, nato se proti koncu meseca odjavis in prijavis (aktiviras) z drugo kartico in koristis minute naslednji mesec, ....preverjeno deluje.
Po moje ni, ker ti ga na blagajni sprinta. Imam glih dilemo na to temo, ker sem dobil povezavo "za darilo", pa bi jo rad prenesel na drugo Tus telefonsko stevilko, ampak ni variante, ker tiste Tus klub kartice ni na dosegu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.