Turbo avstrijci

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kot ponavadi imam vklopljen Antenne Steiermark in naenkrat zaslišim Atomike
13.gif

Me zanima če bo Christine Gutzelnig dobila kaj po ušesih
grin1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.100
592
113
Verjetno drugi največji dosežek Slovenije po zlati medalji Kozmusa na OI...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Kristina Gucelnik zveni very slovensko koroško.
wink-1.gif

Pač, fura svoje korenine, kot taspodni pri nas.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.660
1.168
113
Titograd
Saj pa atomiki so v avstriji pa nemčiji bili kar popularni. Bolj je čudno da ta žanr slišiš na Antenne, ki je nekakšna mešanica radia City in radia SI.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Tko, kot pri nas vrtijo južnake.
rolleyes-1.gif

Eh ti pa si! Pej skijat po avstriji al pa v Dolomite.......so skoz u skibarih naše & njihove turbo...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Samo švaba ve kaj je fešta, sem bil na eni pušlšank fešti ala kmečki turizem, to smo se ga tak gor naredli da smo komaj stali,
pa ko je kao dj vsekal gor komad, pa ko so me začele švabice vlačit sem pa tja, eh, noro.

Jebeš zakokirane House senzejšne, to je fešta ko si zaseko mažemo pa ko me Gerlinda povabi na ples:

Celi video poglejte ker ded zaseka v nulo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Samo švaba ve kaj je fešta, sem bil na eni pušlšank fešti ala kmečki turizem, to smo se ga tak gor naredli da smo komaj stali,
pa ko je kao dj vsekal gor komad, pa ko so me začele švabice vlačit sem pa tja, eh, noro.

Jebeš zakokirane House senzejšne, to je fešta ko si zaseko mažemo pa ko me Gerlinda povabi na ples:

Celi video poglejte ker ded zaseka v nulo.

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/_8Hk-L3T3OQ&feature=related"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/_8Hk-L3T3OQ&feature=related" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Tale model mal na Murkota vleče...
crazy1.gif