Trzin

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
"G2-104, Trzin - Črnuče, pri industrijski coni Trzinu, oviran promet zaradi ureditve priključka do 30. 9. 2016. Promet proti Ljubljani poteka po enem voznem pasu."

Se kdo kaj spozna na gradnjo? Sam mislim, da bi se en izvoz lahko zgradili hitreje kot v 18 dneh, sploh glede na to kakšen vpliv na promet ima.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Pa na tako obremenjenem odseku bi se lahko delalo bolj intenzivno in po potrebi tudi več kot 8 ur/dnevno. Ampak spet ne v Slo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.914
113
v lokalni ostariji
Lej jih gradbeniki mojstri nacrtovalci. Ko bi pa prisel racun toliko visji bi pa jokal. Ali pa ker zaradi hitrosti kvaliteta neb bla zadostna pa spet jok. Vse vzame zahteva svoj cas. Ni to tko simpl.

Po novinarskih standardih itak vse traja 5x predolgo in je vsaj 9x predrago a ne?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Ko Dunajsko zaprejo za 1 dan, je bla cela armada, ki je delala, kar so imeli za narediti. Ker Jankoviæ noče živčnih volivcev.

Ko pa gradijo na državni cesti, se pa vsem gladko jebe za vse, ki zgubljajo čas, ker itak noben ne odgovarja ali bo zapora 5 dni ali pa 2 meseca. In za moje pojme, da na taki cesti gradijo 3 delavci od 08:00 do 16:00, ni sprejemljivo. Sicer tole malo ugibam, ker so jaz mimo peljem, ni nobenega.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.685
6.712
113
pri taščici
A so dunajsko pred kratki delali ponoci? Nazadnje se spomnim celovske malce naprej od uniona.
In ja, tudi severno obvoznico so lagano turisticno delal. Se vidi da je bilo podjetje s krka.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Po Kajuhovo se tudi dobesedno sprehahjo sem pa ke.

Sem pričakoval, da sedaj bo pa to fertik, ker je bila cel vikend zaprta. Pa nič.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.914
113
v lokalni ostariji
Hanzi za severno ti pa povem da so delal na ful. Po 13-15ur so kamionarji sponal vsak dan. Ob nedeljah ob 10h ponoc so stroje premetaval po gradbiscu... Sej nakljucnemu se tud zdi da se dela lagano sportsko...

Neuromancer

Fizikalc
24. jul 2007
344
116
43
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Ko Dunajsko zaprejo za 1 dan, je bla cela armada, ki je delala, kar so imeli za narediti. Ker Jankoviæ noče živčnih volivcev.

Ko pa gradijo na državni cesti, se pa vsem gladko jebe za vse, ki zgubljajo čas, ker itak noben ne odgovarja ali bo zapora 5 dni ali pa 2 meseca. In za moje pojme, da na taki cesti gradijo 3 delavci od 08:00 do 16:00, ni sprejemljivo. Sicer tole malo ugibam, ker so jaz mimo peljem, ni nobenega.

Ne govori bedarij. Na Dunajski (pri Mercatorju, ne na križišču z Vilharjevo) so pofrezali zgornjo plast asfalta 20. julija, potem so stroje odpeljali in 14 dni se ni dogajalo dobesedno nič. Gradbišča na križiščih s priključnimi cestami so odprli šele globoko v avgustu in še do danes ni vse končano.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.712
9.479
113
Citat:

Rahlo drugač je to. Ko je bla popolna zapora Dunajske je bilo ohromljenga več kot pol javnega prometa. Mejčkeno drugače kot Trzinska obvoznica. So pa drugač Dunajsko pacal lep čas.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.685
6.712
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Hanzi za severno ti pa povem da so delal na ful. Po 13-15ur so kamionarji sponal vsak dan. Ob nedeljah ob 10h ponoc so stroje premetaval po gradbiscu... Sej nakljucnemu se tud zdi da se dela lagano sportsko...
V tujini sem videl ob 3 zjutraj pravo mravljisce ljudi in opreme. Dvomim da se pri nas zazenejo podnevi v takem obsegu na gradbišče

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

No, tukaj se pa strinjava
grin1.gif

Vedno, ko sem vozil mimo, se je delalo.

Še komentar mojega sina, ko je bil enkrat zraven v avtu:
"Glej oči, tukaj pa delajo."
Čez par 100 metrov še:
"To je pa čudno."

Je imel prej izkušnje iz Litijske, kjer v par mesecih ni uspel videti niti enega delavca
evil.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Neuromancer pravi:
Citat:

Ne govori bedarij. Na Dunajski (pri Mercatorju, ne na križišču z Vilharjevo) so pofrezali zgornjo plast asfalta 20. julija, potem so stroje odpeljali in 14 dni se ni dogajalo dobesedno nič. Gradbišča na križiščih s priključnimi cestami so odprli šele globoko v avgustu in še do danes ni vse končano.

No jaz sem pisal za križišče z Vilharjevo, polovična zapora je bila nekaj časa, ampak ni povzročala zastojev, ko je bila pa popolna zapora, pa je bilo kot sem napisal. Ja, se strinjam da so bile posledice še hujše kot v Trzinu, ampak zaradi drugih del, ki se izvajajo, pa se ne voziš 1h10 namesto 30m?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.534
2.914
113
v lokalni ostariji
No, hanzi, ponoc se dela kjer se lahko in kar se lahko. Ves, da dolocenih stvari pod lucjo delat ni ok... A ne? In spet vse je povezano s denarjem... Pac eno razmerje med ceno/hitrostjo je treba lovit...

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Sedaj je bilo pri poročilih na SLO1 o teh delih, če sem pravilno razumel naj bi celo do konca tedna naredili toliko, da bodo sprostili oba pasova. Če bo res tako in ne bo zapora do 30.9. se bo dalo preživeti.