Trofeja aka. rešo sn ga muk

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Se peljema z diskača (vaškega), razpravljama kak hudo je blo pa gor pa dol, bemomater danes gremo spet,
pa nekaj muziko štelam, ko babna zakriči ko jesihar:"LUKA!!" Pa preden sem pogledal, več ni blo pomoči, nekaj sn zmanevriral
nekaj sn levo cukno (ker ga je desno vleklo), pa da vam je videt divjo svinjo od 70 kil, čelno not v mene, jaz v tistih 3 sekundah nisn
vedo kaj naj naredim, divja svinja me napade, divja svinja me bo ubila, totalka, erbege mi bo vun pometala, odločena je bla
da me vbije, na izbiro sn mel grabn levo, njiva desno, nekak sn se za njivo odločo, pa preden sem sfolgal zasukat volan, sem
dokrajčil tega modela(lih sn prišo v svojo vas po skoraj eno urni vožnji); (to je divja svinja kabrio)

Ruški jazbec. Sivi progasti muhar, teh ni dosti v našem okrožju. Večinoma se prehranjuje s pirom in ruško sapico (zeleno žganje),
pozimi nam zajkle v štalunah "tuče", poleti pa nam purane s hofa vlači.

Prenekateri stari rušan bo znal povedat, da so v zadnjih 25ih letih zginle samo 4 krave, pa vse je za vrat vleko Ruški jazbec.

Zamenjo me je za kravo. Res da "ajnkauf" avta nimamo lepega, samo kravi nisn bil podobn, neglede nato al sn mel meglenke al ne...

No,...

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Kak diskač pa je to, da folk hodi ven ko sonce sije???
evil.gif
(druga slika...)

Dualis

Fizikalc
30. nov 2008
407
239
43
In kaj si hotel s tem postom povedat ? Da si zato ker si tepec pijan sedel za volan in ker si namesto, da bi gledal na cesto gledal v radio in zato ubil žival ? Ne vem mogoče si želel kaj drugege sporočit ?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja, od 8mih hajnikenov čez celo noč si res smrtno pijan in nesposoben za vožnjo.
rolleyes-1.gif

Od 0,23 v krvi se jaz smatram pač za pijanega, ampak ne tak pijanega da nebi mogo vozit,...
Je pa res, da ko dam naslon za roko "gor" pa ko se moja malo čez prekucne, pa me malo spodaj za zavonce,...
Sn takoj trezn.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.694
6.714
113
pri taščici
Pa kako tebi to rata.
Ti pa res raje hitro voziš,ker potem si bolj zbran in imaš boljše reflekse. Si služajno vozil po CPP, da ti je uspelo kaj takega narediti...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Ne vem, če ni jazbec zaščitna vrsta in bi mogel nesrečo prijavit policiji.

Sn prijavil policiji, ker sem se spomnil da je moja zadnjič jokala kako je zbila cvetlično korito pred merkatorjem,
in so bile nalomljene 3 te lajsnice ki so tam namesto meglenk (mamo bo malo opreme v avtu), sem lepo vzel v roke
krtačo od psa, sem ga lepo "poštriglal", dal njegove dlake v šibično škatlo, v hladilniku vzel kurjo jajce in se odpeljal
500m bek od bajte, par metrov pred tablo divjad, prelomil jajce in namazal beljak po nalomljenih lajsnicah in gor
pripopal dlake od Spajka.

Rufnil modele in jim povedal da sem nekaj zbil, mi pa ni jasno kaj ker se je odpeljalo naprej v gozd.

Zapisnik. Ju3 grem lajat na zavarovalnico
smile-1.gif

Tako da, sem prijavil. Le 24 ur kasneje, ker se ob 6ih zjutraj nemislim z njimi ubadat, ker sn bil preutrujen, da bi jih čakal do
8.30 ko bi bli fertik.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa kako tebi to rata.
Ti pa res raje hitro voziš,ker potem si bolj zbran in imaš boljše reflekse. Si služajno vozil po CPP, da ti je uspelo kaj takega narediti...

A sn jaz kriv, če se izven naselja peljem pod omejitvijo pa se 3m pred mano znajde divja svinja kabrijo, ki pikira v mene in
je prepričana da me bo prekucnila na bok....

Doma mamo 3 pse, 2 gramostoli, činčilo in nekaj zakar trdimo da je maček, nemoremo pa dokazat, ker je modela
iz tedna v tedenj "manj", dobesedno, ker se stepe z vsakim vaškim mačkom,
smile-1.gif
vrjami da je meni blo dost bol huje za
Ruškim jazbecom, kot je nekomu za kako srno.