Tošič free

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
In ponovno nezakonita preprodaja droge ni (še?) kaznovana zaradi nezakonitega prisluškovanja. Pričakovane cvetke našega pravnega sistema, res klasika.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
če jim niso uspel dokazat, so pa oproščeni. tak je pač naš sistem. sicer pa, kdo drug bo pa lahko dokazal kot policija in tožilstvo. in zgleda, da imamo čudovito policijo in še bolj odlično tožilstvo. sodnik ni kriv, če pa so drugi nesposobni.

lp

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Mogoče bi morala pa kriminalistična policija najprej pravnike vprašat kaj pa kako, ne pa da sodba pade zaradi "nezakonitega" prisluškovanja, AMATERJI!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
preden bo kdo prevec pameti razsiril naokoli:

Problematicni so prisluhi ki jih je izvajala BIA in ne slovenska policija. In se to bolj kot ne zato, ker je v sloveniji veliko tezje dobit odredbo za prisluhe kot v srbiji.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
težko... mojmu kolegu so prisluškoval pa je burek proti tem. nakladaš.

lp

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Apachi bi vse po reglcih zrihtal
tongue-1.gif

Pa sej "označeni" so, sedeli so nekaj časa. Za naprej bojo mogli bit bolj previdni.
Če bodo kake odškodnine bo pa super, ker bodo lahko s tem zaštartal legalen biznis - nova delovna mesta.

Sami plusi
aplauz.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Bom softija špilal.

A so jih dobili pri nas? Razlog? Se jih je obravnavalo pri nas ali v Srbiji? Ker zgleda kot da so jih naši dobili slučajno, pravo zgago so počeli pa v Srbiji in Italiji. In ne vem zakaj bi zaradi srbskih prisluhov padla sodba pri nas. A pri nas ne znamo sami razkrit zadeve, ki se dogaja na naših tleh? Ja, vem, pameten sem pa vseen. Se mi zdi kot da naši nimajo dokazov in so po zraku mahali s tujimi. Vprašljivimi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Bom softija špilal.

A so jih dobili pri nas? Razlog? Se jih je obravnavalo pri nas ali v Srbiji? Ker zgleda kot da so jih naši dobili slučajno, pravo zgago so počeli pa v Srbiji in Italiji. In ne vem zakaj bi zaradi srbskih prisluhov padla sodba pri nas. A pri nas ne znamo sami razkrit zadeve, ki se dogaja na naših tleh? Ja, vem, pameten sem pa vseen. Se mi zdi kot da naši nimajo dokazov in so po zraku mahali s tujimi. Vprašljivimi.

kje si špilal mene?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
to je sicer res, ampak možgane ( pravne službe ) bi pa vseeno lahko uporabljali, ne pa da skoraj vsaka taka zadeva pade

a so policaji pravniki?
poglej kako so plačani.
poglej kako se konča njihovo delo.
poglej kak sistem imamo.

in ti je jasno kako je z motivacijo, strokovnostjo, možnostjo delati pravilno...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Mogoče bi morala pa kriminalistična policija najprej pravnike vprašat kaj pa kako, ne pa da sodba pade zaradi "nezakonitega" prisluškovanja, AMATERJI!
A misliš da ne vedo?
Haha to je pomoč policije lopovom, da ti ostanejo nekaznovani.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
to je sicer res, ampak možgane ( pravne službe ) bi pa vseeno lahko uporabljali, ne pa da skoraj vsaka taka zadeva pade

a so policaji pravniki?
poglej kako so plačani.
poglej kako se konča njihovo delo.
poglej kak sistem imamo.

in ti je jasno kako je z motivacijo, strokovnostjo, možnostjo delati pravilno...

v bistvu je dobro da sploh pridejo v sluzbo
crazy1.gif
nekateri za manj denarja delajo vec in zaradi napake dobijo nogo v r.

ce "nimas" motivacije poisces drug poklic

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
To še ne pomeni da ne bodo obsojeni...sicer pa mene taki ne zanimajo..pač kupujeo prodajajo drogo..ok njihov problem..vejo da če jih dobijo gredo v čuzo in fertik. Odločil so se da se ukvarjajo z to dejavnostjo, pa konec..računi povsod plačani..v tujini..pri nas pa tudi..če hoče kdo drogo jo plača in konec. Mene bolj moti to ko berem da so hoteli rubiti jurčku in spet nič...to me moti, ne droga tam se ve da če kdo ne plača kakšne so sankcije..tukaj pa dejansko kradejo denar in niko ništa..