Znanec je kupil toshibin prenosnik iz neke akcije v mercator tehniki. Ker ni bilo OSa, je kupil še win7 in prinesel meni za inštalirat. Vse lepo in prav. Iščem driverje in na toshibini uradni spletni strani ta model sploh ne obstaja, niti pod oznako modela niti po serijski številki niti njihov auto-detect tool ga ne najde. Nekako sem potem skombiniral driverje od ostalih modelov in zadeva deluje.
Druga stvar je pa to, da zraven dobiš listek z neko toshibino garancijo karkoli se zgodi. Se pravi, da ti za obdobje enega leta krijejo kakršnokoli škodo na prenosniku. Fino, grem na www.nomatterwhatguarantee.com, kjer je potrebno to v roku 7 dni od nakupa registrirati, drugače ne velja in stran ne dela!
Kakšna bedna firma je to? Leading inovation my ass! v letu 2010!
Iskreno rečeno sem zelo negativno presenečen. Že lep čas uporabljam IBM in sedaj lenovo in imajo res zgledno poskrbljeno za support. Podobno po izkušnjah lahko rečem za HP, pa asus, ampak tale toshiba...
Druga stvar je pa to, da zraven dobiš listek z neko toshibino garancijo karkoli se zgodi. Se pravi, da ti za obdobje enega leta krijejo kakršnokoli škodo na prenosniku. Fino, grem na www.nomatterwhatguarantee.com, kjer je potrebno to v roku 7 dni od nakupa registrirati, drugače ne velja in stran ne dela!
Kakšna bedna firma je to? Leading inovation my ass! v letu 2010!
Iskreno rečeno sem zelo negativno presenečen. Že lep čas uporabljam IBM in sedaj lenovo in imajo res zgledno poskrbljeno za support. Podobno po izkušnjah lahko rečem za HP, pa asus, ampak tale toshiba...