TMC na 255w

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Gor smo dali frišno 2011 Evropo in zadnji AR. Kao je na začetku posodobil infote, ki pa jih ni nikjer. Za hec grem pogledat še pod traffic in je nastavljeno na samodejno iskanje (opcija je tudi OE3), če sprožim ročno iskanje samo išče in išče. Pod naročninami sem našel naročnino za Kanado in ZDA se mi zdi. Kako to uštimat ali je to vse kot mora bit? Namreč drug teden šibam v Nemčijo pa sem imel v planu se izognit zastojem čez A in D.

LP

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Moraš dodati naročnine za tiste države, ki jih rabiš. Avstrija je zastonj, nemčija pa ima plačljivo.

Nazadnje urejeno:

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@Schumi

Poglej nabiralnik
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
Citat:
Uporabnik maremm pravi:
Avstrija je zastonj,

Ja pa Italija je tud zastonj...pa še kjera država.......ma pa še vsaka poleg tud plačljive TMC k so mal bl ažurni

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Kje pa lahko dobiš brezplačne servise, a to avtomatsko ko greš v državo (npr. Avstrija, Italija) ali si moraš prej zadevo naložit kot našega?

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Brezplačni servisi se avtomatsko naložijo, ko prideš v državo.
V Nemčiji naprimer imaš pet brezplaænih in enega plačljivega in med vožnjo se ti menjavajo odvisno na katerem področju si, tako da preko plačljivega le redko dobivaš info.
V Franciji deluje brezplačni TMC samo v soboto in nedeljo. V ostalih Z evropskih državah pa v glavnem en brezplačni in en plačljjivi ponudnik.

Podobne teme