Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
ki je bil na ogledu je rekel, da če se le da ne bi delal z kameno volno, ker da se ne da narediti tako lepo, jaz pa imam v večini namen dat glih to, saj imam monta ploščo, ki zelo doni. Zdaj pa ne vem v čem je problem.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
če ne gre za neko hudo kvadraturo najdi takega da bojo vse naredili oni..da ne boš (bosta) zmetala še par kubikov peska ter se nafurala betona - za 200 EUR razlike.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Poraba materiala: 190 m2 x 0,05 m (višina) = 9,5 kubikov betona (torej nekje 9,5 x 1,5 = 14,3 ton materiala...kdo ga bo fural? vidva?).
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
Bi rad videl tistega garača, ki ni navajen metat peska v mešalec....
Crknili boste, oni pa vas ne bodo čakali v nedogled, da boste počivali.
Pa boben ni tako veliko kot pri navadnem mešalcu, je kar nekajkrat večji in 10 kubikov peska ni šala za zmetat....
tako da raje jim daj za delo, material pa sama kupita..
Mi ko smo betonirali na roke plato za garažo, smo skurili 7 kubikov betona, pa nas je delalo ene 7 kom celo dopoldne brez prestanka. Laufala sta dva mešalca pa stirje so metali v boben, pa smo bili crknjeni...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa je nujno dat na monto volno? Je taka razlika od stiroporja?
Meni doni edino v kuhinji in dnevni sobi, pa še to ne preveč.
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Z kakšnim materialom so ti znotraj stene naredili, ko imaš napisano da je že vse zmešano pa cena vreče če veš?
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Razlika v količini peska pri tebi in meni je kar precejšnja. Imam občutek da ti majstri kar nekaj na pamet govorijo.