Tko voli nek izvoli....

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Kot piše v naslovu
cheer.gif

Da ne bo pomote, ne sprašujem po mnenju alter mojstre. Njihov pogled na alternativne metode je znan tu, pa i šire.
Aja, jaz imam od naštetega izkušnje samo s srebrom, ostalega se še nisem lotil. Čeprav me mika elektrika
grims-1.gif

(ammm..., rahle težave z videom
confused-1.gif
)
((sranje, preden je meni potegnilo, da poskušam prilepit google video v forumovo kodo za youtube ...
bonk.gif
))

http://video.google.com/videoplay?docid=3451198977216830251#

(((a gugl tv se pa ne da vgradit semle?)))

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Samo ko sem tiste štiri poglavja videl v prvi sekundi, sem nehal gledat. Res, ni mi jasno, zakaj eni vedno hočete, da gledamo uro in več trajajoče nakladanje o stvareh, ki se da opisati v največ pol strani (tipkane).

Me prav zanima kaj delate / boste delali v službi. Boste v taka in drugačna poročila limali linke do youtubov, "evo, vse razloženo"?

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Žviš v svobodni državi, imaš (dokaj) urejeno podstrešje, posledično znaš postavljat proritete. Nihče te ne sili gledat, najmanj jaz. Filmček je tu da ga pogledaš če želiš, kadar želiš in kakor želiš. Kaj boš s tem naredil pa je čisto tvoja stvar.
Človek bi pričakoval, da to dojameš iz predstavljenega. Čemu potem pritoževanje?
In ja, Beckov protokol se da dobit v pisani verziji. Obsega par strani drobnega tiska, prebere se v par minutah. Ampak večina ljudi je vizualnih - lažje gledajo in poslušajo kot berejo. Zakaj jim ne bi dal priložnost?
Sicer pa ti itak spadaš v tisti del alter populacije, ki jih omenjena tematika ne zanima; nehate brat/gledat po par stavkih/sekundah
hysterical-1.gif
. Zakaj bi potem lepil, ali še huje pretipkaval nekaj kar tebe itak ne zanima?

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.417
1.426
113
Pa kaj je zadnje čase z vami. Povsod bi me nekdo z nekimi videi rad prepričal, da je naravno edino pravo in da če bom to upošteval ne bom rabil več bolnice in zdravnikov ker tam tak nimajo pojma.
Daj ti meni povej a bi upal zdraviti s takimi metodami naravnega zdravljenja svojega otroka, ki je star recimo 3 leta in ima na enkrat resne težave z dihanjem. Ali bi pa raje šel k tradicionalnemu zdravniku, da mu pregledajo kri, poslušajo pljuča, dajo ustrezna ZDRAVILA, ki bodo pozdravila bolezen, ki jo ima??
Mislim, podobno kot pri cepljenju, ko eni kao znalci zagovarjajo ne cepljenje, hkrati pa se ne zavedajo kaj lahko to prinese celotni populaciji.

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Nihče nikogar ne prepričuje. Kako naj to povem da boste razumeli?! Tu imaš informacijo, z njo naredi kar ti veleva vest ... Memgrede, težko bi rekel da je predstavljeno na videu kaj hudo naravnega.

Da ti odgovorim še na vprašanje; odvisno od stanja otroka in predvsem odvisno od tega kaj je fasal. Tele zadeve na videu (in praktično vsi "naravni" prijemi) nimajo moči pri traumah in akutnih zapletih. Torej ja, če bi se pamž recimo dušil, bi po kratkem postopku leteli na urgenco.
So pa omenjeni zapleti (razen traume) malo verjetni ob pravilni uporabi v filmčku omenjenih sredstev ...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik SamSvoj pravi:
Sicer pa ti itak spadaš v tisti del alter populacije, ki jih omenjena tematika ne zanima; nehate brat/gledat po par stavkih/sekundah
hysterical-1.gif
. Zakaj bi potem lepil, ali še huje pretipkaval nekaj kar tebe itak ne zanima?
Ne, jaz spadam v tisti del populacije, ki v nasprotju s tabo hoče kratek, jedrnat in hkrati konkreten dokazljiv odgvoror/pojasnilo. Mogoče je to vpliv moje službe in poklica, ki ga opravljam, ampak meni se napisati kratek in jedrnat povzetek nečesa videnega, še posebej, če zaprosiš za to, zdi kulturno in tudi inteligentno.

Tisti, ki tega noče, očitno tudi ne zna, ker pač nima pojma o tem.
grims-1.gif