Tiskanje (printanje) na papir, A0 format

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Nisem vedel kam naj tole uvrstim ... se najblizje je HW, ceprav iscem informacije za storitev:

Imam shemo (oz. dve), ki je velika tocno A0 (seveda vsebina ne gre do roba) in bi jo rad imel natisnjeno v pravi velikosti. Shema je v PDF formatu, crnobela, velika vecina povrsine je bela, crnih povrsin ni, tudi srafiranja je izredno malo (torej bo slo zanemarljivo malo barve). Na relaciji Kranj - Ljubljana iscem kako kopirnico ali podobno firmo, ki bi mi za ugoden denar to sprintala.

Kdo pozna kaj takega ? Najdi.si izpljune ven samo par kopirnic (ki kopirajo tak format, ne pa tudi printajo) in nekaj prodajaln, kjer imajo naprodaj risalnike. Nimam ideje pod kaj naj iscem, da ne bo kaksna "pozlacena" cena za storitev, kakrsne ne rabim (papir za zunanje plakate itd., cesar ne rabim).

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Išči tiskanje načrtov, jih je kar nekaj v Lj. Mogoče Bori v Plavi Laguni, Probaj tudi fotokopirnico nasproti Slovenia Avta v stolpnici (za Mercatorjem)...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.102
5.644
113
Bori v Plavi laguni
zmaga.gif
Lahko jih pokličeš pa rečeš da pošlješ na email PDF in ko pridš maš že narejeno!

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Hvala obema ! Sem poklical, pravijo da je cena cca. 2.50 EUR za navaden print (laser na 80g papir) in cca. 8.50 EUR za izpis s plotterjem (140g papir). Cena se mi zdi povsem normalna glede na povrsino.

Zanmivo, da na svoji strani tega nimajo omenjenega nikjer (kot tudi njihova konkurenca ne, zato moje neuspesno iskanje) ali pa izjemno dobro skrivajo. Morda bo prislo se komu prav
smile-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
pa v centru je fotokopirnica od mladinske knjige. tam tud načrte printajo.