Tiskalnik Nashuatec SP C222sf

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Zdravo,

zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z laserskim tiskalnikom znamke Nashuatec SP C222sf.
Rabil bi se za podjetje, kjer se rabi fax, kopiranje, printanje- barvno-črno belo.

Kaj ponuja konkurenca za denar cca. 800€ ??

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
mi smo imeli nashuateca serije C7000 (in še nekaj), po enem letu je bil barvni razvijalec in procesorska enota fuč (potrošni material), servis pa bi prišel več kot nova naprava. zato smo kupili novega, ki je bil po enem letu ravno tako fuč. zdaj imamo konico-minolto (fotokopirca), ob nakupu mi je uspelo zdilat ceno na skoraj polovico. zaenkrat smo zelo zadovoljni z njo.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.605
4.549
113
50
Na sončni strani ALP
Kakšne pa so cene tonerjev za 22x serijo?

A nimajo za vzdrževanje tudi neke pogodbe, kjer te potem pride ceneje ta velik servis ker že skozi nekaj plačuješ?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Jaz imam v firmi slabe izkušnje z njihovim barvnim printerjem DSc38u. Podobno kot sass, poleg tega smo imeli velike probleme z uveljavljanjem gaancije. Ta je znašala 100k natisnjenih strani, problemi so se začeli pri 60k. Garancija je po njihovem krila samo 40% stroškov popravila, ker 60k strani je bilo natisnjenih OK, problem je bil le s preostalimi 40k do garantiranih 100k.

Kako se je zadeva končala ne vem, niti ne poznam vzdrževalne pogodbe in garancijskih pogojev, ampak meni se je zdel njihov pristop nesprejemljiv.

B.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
imajo vzdrževalno pogodbo, ki se plačuje glede na število tiskanih strani. ampak ko sem preračunal na število strani, ki jih v firmi naredimo letno, sem ugotovil, da bi jim v manj kot letu dni doplačali nov tiskalnik, zato se za vzdrževalno pogodbo nismo odločili

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Mi smo vzeli vzdrževalno pogodbo, ker nas krije v primeru okvare aparata in nam zagotavlja tonerje. Plačujemo le stroške po strani.

S samim strojem smo več kot zadovoljni, ima vse, kar rabimo, je dovolj kvaliteten in hiter, ter ima dobro administracijo uporabnikov in števce.

Imamo pa model 410DN.