Ti stereotipi ki tako zelo držijo!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Spomnil sem se dogotka iz parkirišča v EP danes...

S kolegom čakama kolega da prileti iz BB in tako čekirama avte in babike in vse povprek...
In že od nekdaj se grema igrce ala "ta ženska ko gre tam se bo ustavla pri onem rdečem avtu"
Kao opazujema folk in govorima kaj bodo naredili ipd...

Prvi primer, po tekočih štengah se spušča ženska v poznih 40ih, takoj se oba strinjama, tazadnji daewoo,
mogoče srednje stari hyundai, definitivno pa ne nemec,... Ženska sede v KiO.

Sparkira pred naju Tempra, model se nekaj obetava in z avta z lenarškimi tablicamui stopi, v nulo predvidima;
beli zokni, prekratke kavbojke... Že crkujema od smeha...

Zdaj pa na dejanski topik. Na parkin peš prispe babika. Ok, nekoga čaka... Kaj jo bo pobralo?
Kolega pravi honda do letnika 02, jaz se nagibam k stari e36, pobere jo honda... Že crkujema od smeha v nulo.

Nadaleč čujema športen filter, molima da bo ustavil blizu... Primota direktno ZRAVEN druga honda (civic), tintane šajbe
tak, da model še ven ne vidi kajšele da bi ga not videl. "Ok ven stopi smešna babika z tremi blond lasmi na glavi, čip oblečena
smešne hoje, lowbudget pleharca.

Kot da bi jo opisoval s slike. Identična. primerov je ohohoho...

Dajte mi (punce) obrazložit... Kaj mate to kako tajno društvo kako se morajo lovbudget pleharce oblačit? ker ste vse v nulo iste!

Dejansko no. Večina jih je frizerk ki imajo fante avtomehanike z spušeno hondo z športnim filtrom od boinga747...

Zakaj že?
confused-1.gif

Ok razumem pleharco, ki si najde modela z novo A5, se malo pošminkari in to, se barem dobro proda, če se že more...

Nevem no, meni se vseskup to zdi amejzing!

vaš retardiran malkomX
smile-1.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Enkrat sem eno cheap pleharco vprašal podobno vprašanje, pa je rekla, da je važno, da ma avto. Mel pa je R5
smile-1.gif

Sicer pa je to vsakdan na štajerskih podeželjih, redko kdo ima kaki strup od avta, da se pederiši. Večinoma so to neki clioti wnb williams, predelane stare honde letnika 91-97.

Jaz osebno se pač nagibam k staremu jugo pregovoru da krpa uvijek nađe zakrpu ...

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Sem iz štajerskega podeželja in tukaj mamo boljše avte, kot kolegi v mestu...ne zdaj neke bmw, mercedezi, povprečni avti, ki so kupljeni z dnarjem brez problema...

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
No, jaz ponavadi vidim te lenarške in radgonske grbe (pravzaprav čujem) pa dobro mej avto kaki češ, sam ne vem v čem je fora, da ga načička z nekim remusom pa fršterkerom za 2k, spoleri, enđlajskami pa bed lukom, pol pa totalka pa jok.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Malcolm je kot une babice ki gledajo iz okna kdo bo parkira pred blokom pa kam grejo sosedje.

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Od tetemož, italijan, je enak. Nikakor ne zna vozit nazaj, ko da ne bi razumel. Worst driver ever. Mislim, nazaj gleda in če bi šel ravno, bi prišel ven iz dvorišča, on pa začne sukat volan. Pa se jaz derem zunaj, pa nič. Pa je neki šolanec drugače...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Jaz bi rekla, da je to fenomen današnje družbe. Pa dej malo poglej samo, kakšne so te znane bogatašinje, a se kej razlikujejo ena od druge? Večinoma vse blond, brez okusa za oblačenje in kombiniranje barv ter materialov, važno da se vidi na daleč kak napis D&G, Gucci, Escada, Just Cavalli ipd. potem pa tudi če kombiniraš krvavo rdečo z viola in fluorescent zeleno.
Dosti je odvisno tudi od same ženske, kako ima počiščeno v glavi. To, da je z nekom samo ker ima AVTO, kaže na njeno nizko spoštovanje same do sebe - kaj je ona torej nesposobna naredit vozniško in si kupit nek avtomobil? Se mi zdi, da je v teh časih tako da si res skoraj že vsak najde spodoben avto za svoj žep primeren... Tako da, za moje pojme je to obnašanje 13 do 16 letnic, ki se jim zdi imenitno ko jih pride njihov fant čakat pred šolo, da se malo pokaže pred kolegicami (ker ta starost pada na rižaste avte, pač).

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Hmm, morda pa so te bogatašinje tudi znotraj bogatejše, ker se oblačijo, kot jim paše, čeprav po tvojih merilih ne gre skupaj, za razliko od tebe, ki se oblečeš tako, da je v skladu z normami nas, navadnih ljudi...ki povečini nimamo pojma ali gre krvavo rdeča z zeleno..
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
se je tud meni že zgodilo, da sem v svojih brezavtomobilskih časih naletel na bejbe, oz. okej, taka je bila samo ena, od katerih sem dobil košarico zgolj zato, ker nisem imel avta ...

se dobiva v centru, pa nanese, da bi šla k meni "filme gledat", pa rečem okej, samo pokličem taxi ... "ej, čaki mal, kuko zdej taxi pa to, a nimaš svojga avta!?" sorry, nimam, ga ne rabim (takrat ga res nisem), za to, da bom vsake toliko kakšno piško očaral se mi je pa tudi zdelo butasto imeti avto ... "ja, kdo me bo pa okol vozu? kako me pa mislš okol vozt?" k je taxi res prišel, sem se kar sam vsedel not, tudi če bi hotela z mano - no way, jose ...
smile-1.gif

drugače pa, če malo bolj pomislim, je bla ena od mojih bivših pleharca, ker ko sem končno dobil en podrt avto, ji tud to ni blo všeč ... "s tem se js že ne bom vozila okol ..." k je pa nujno rabla prevoz, je bil pa seveda dober. ampak - sem ji takrat jaz rekel, da takih finoč pa ta avto ne zna prevažat ...
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Ja možno, da so bogatejše tudi od znotraj, me ne gane niti najmanj tudi če so. Jim nimam česa zavidat pravzaprav. Je pa to forum, na katerem vsak izrazi svoje mnenje in torej sem jaz napisala svoje, ane? In neka predvidevanja, kako se jaz oblačim (za norme tanormalnih...) je brezvezno sklepat. Priznam pa, da prisegam na nekičaste stvari in mi je bolj všeč eleganten slog kot kiči-kiči kombinacije. Mogoče sem zato tudi kritična do vseh pri katerih trpijo moje oči in okus za estetiko.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
dejstvo je, da itak imajo vsake oči svojega malarja. enim paše to, drugim se to isto zdi popoln absurd. primer so Fužinski otroci - one nakičene do kraja, no, sej oni tudi, s svetlečimi trenirkami. ampak njim je to všeč. tako kot nam to ni. in kar je nam všeč, je njim totalno mimo ...
smile-1.gif

kot je tudi mimo, da se na podlagi obleke in avtomobilov ustvarjajo neki stereotipi oz. še huje - predsodki ...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Obleka naredi človeka, človek pa brez predsodkov ni Slovenec. Tko, kot fuzbaler ne more biti brihtna glava, tko kot finančnik ne more biti dober za tekočim trakom, tko kot....[censored] dobra mama....tko pač je in tko bo vedno.
črn BMW in trenirkar....se ve...
črn BMW in poslovnež, ki že izgleda tako...se ve...
Tko je.

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
ksz

Ja možno, da so bogatejše tudi od znotraj, m me e ne gane niti najmanj tudi če so. Jim nimam česa zavidat pravzaprav. Je pa to forum, na katerem vsak izrazi svoje mnenje in torej sem jaz napisala svoje, ane? In neka predvidevanja, kako se jaz oblačim (za norme tanormalnih...) je brezvezno sklepat. Priznam pa, da p prisegam risegam na nekičaste stvari in mi je bolj všeč eleganten slog kot kiči-kiči kombinacije. Mogoče sem zato tudi kritična do vseh pri katerih trpijo moje oči in okus za estetiko.

You see? It's all about you, isn't it?
evil.gif

Noben te ne napada, meni je potemtakem všeč tvoj slog oblačenja.
zmaga.gif