da napišem eno kritiko. klical sem avtotehno vis (celovška) za thule nosilce. Rabil sem 20 klicev, da sem dobil vezo s servisom, kjer naj bi imeli nosilce. Tisti na telefonu ni vedel najprej nič o nosilcih, potem se je spomnil in mi povedal polno ceno. Rečem "a ni v akciji za dobrih 50 EUR?"...pa reče potem aja sej res, neka akcija je. Rečem, da pridem danes po 17:00 uri iskat, če mi dajo na stran. Pa reče, da ni treba, da jih je še veliko na zalogi.
Pridem tja 17:15...neka stranka je bila še pred mano...pridem na vrsto in rečem, da sem klical, za thule nosilce za kolo in sem prišel iskat. Mi un reče "a mi imamo te nosilce? Aja sej res ja..... Ja. Mi delamo do 17:00, tko da pridte drug teden."
Prišel sem iskat v petek, ker sem nujno rabil nosilec za soboto. Pa mu rečem, da imajo uradne ure do 19:00, servisa in nadomestnih delov pa do 18:00. Pa reče, ja smo zaključl. So mi že izklopili računalnik, tko da pridte drugič. A mi tega nisi mogel po telefonu povedat??!!! Popizdil sem in šel drugam kupit za dobrih 70 EUR. Tud, ko sem enkrat tja pripeljal na servis C3-ja, je bil odnos katastrofalen, neprijaznost in zamujanje z dogovorjenimi roki.